1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “TÜRK MİLLETİNİN KUTUPYILDIZI, ÜMİT IŞIĞI: ATATÜRK”
“TÜRK MİLLETİNİN KUTUPYILDIZI, ÜMİT IŞIĞI: ATATÜRK”

“TÜRK MİLLETİNİN KUTUPYILDIZI, ÜMİT IŞIĞI: ATATÜRK”

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz; 10 Kasım Atatürk´ü Anma Günü Mesajı yayımladı.

A+A-

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, varlığını Türk milletine adamış, vatan ve millet sevdalısı beka mücadelesinin en büyük kahramanıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, emperyalist ve dayatmacı fikir sistemlerine karşı Türk ve Türk Milliyetçiliği fikriyatının en büyük müdafiidir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yetim büyüyen ama büyük Türk milletinin yetim bırakmamak adına büyük bir mücadelenin abide şahsiyetidir.

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin banisidir.

Türk milleti O’nun liderliğinde zora diklenmiş, esarete direnmiş, izmihlal’den istikbal’e kavuşmuştur.

10 Kasımlar, O’nun aramızdan ayrılışının sene-i devriyesi olması münasebetiyle elbette milletimiz için matemli gündür fakat bu günü yalnızca anma ve matem günleri olmaktan düşünmekten ziyade, Atatürk’ün bize bıraktığı eserlerin zenginleştirilmesi ve yeni nesillere daha iyi anlatılmasına vesile kılınması daha büyük bir vazifedir.

Maalesef şu günlerde; Cumhuriyet’e ve kurucu liderine yönelik sistemli ve organize saldırıların yoğunlaştığı, dünden bugüne ulaşan milli değerlerimize her vatansever tarafından sahip çıkılması öncelikli bir mesele haline gelmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi, Cumhuriyet’e ve kurucu liderine karşı menfi ve müspet her türlü saldırının karşısında ve bunları kendisine emanet bilmiş ve bu emaneti muhafaza eden kutlu yürüyüştür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, muhterem manevi varlığına ve eserlerine yönelik sinsi emellerin asla bir sonuca ulaşamayacağı inancımız tamdır, bu düşüncelerle büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıl dönümünde, minnet ve dualarla anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyor, kendisine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.

7805dcef-4993-49a3-b60a-921eec05d823.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.