1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TÜRK MİLLETİ’NİN VİCDAN SENEDİ: TÜRK POLİSİ
TÜRK MİLLETİ’NİN VİCDAN SENEDİ: TÜRK POLİSİ

TÜRK MİLLETİ’NİN VİCDAN SENEDİ: TÜRK POLİSİ

Polis teşkilatımız, devletin dahili huzur ve güvenliğini sağlayan, yurttaşın huzur ve güvenliğini muhafaza eden, tehdit ve suç işlenmesini önleme, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne baş kaldıranların karşısındaki en büyük itici güçtür.

A+A-

Türk Polisi, tüm bunları sağlarken, hukukun üstünlüğünü şiar edinmiş, insan haklarına saygı ve tarafsızlık ilkelerine bağlı, temel hak ve özgürlükleri gözeterek, toplumun, düzen, barış, huzur ve güvenlik içerisinde hayatını sürdürmesine imkan sağlamaktadır.

Türk Polisi, ülkemizin dört bir yanından gece demeden gündüz demeden insanımızın huzurunu sağlamak, güvenliğini temin etmek için tüm gayretleriyle çalışmakta, en zor şartlarda dahi görevlerini ifa ederken, gerektiğinde bu ülke ve bu millet için canını feda etmektedir. Bizler uyurken, onların mücadelesi ile kendimizi güvende ve huzurda hissediyor, endişeden uzak hayatlarımızı idame ediyoruz.

Hatırlardan çıkarılmamalıdır ki; ‘’Türk Polisi, itimat ve ihtimam; millete ve devlete ihtiramdır.’’  

Milliyetçi-Ülkücü hareketin Türk Polisine ve Türk Polis teşkilatını görüşü, duruşu ve bakış açısı ziyadesiyle farklıdır.

Milliyetçi Ülkücü hareket, işini salahiyetleri, etik kurallar çerçevesinde ve meslekin onur ve şerefine halel getirmeden görevini icra eden, bu saygın meslek mensubu Türk Polisinin ve Türk Polis teşkilatımızın her daim yanındadır.

Bu düşüncelerle, başta vazife Şehidi Polislerimize yüce Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı bir ömür, bu cennet vatanın her karışımı aziz bilip mesai mefhumu gözetmeden çalışan, ölürsem Şehit kalırsam Gazi şiarıyla görev yapan tüm Türk Polis Teşkilatı’nın 177. kuruluş dönümünde günlerini kutluyor, bütün mensuplarına muvaffakiyetler, sağlık ve esenlik diliyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.