1. HABERLER

  2. Türkçe Dersi Caddesi Uygulamaya Geçti

Türkçe Dersi Caddesi Uygulamaya Geçti

Kasım Topak Ortaokulu ‘nda Türkçe Dersi Caddesi Projesi Uygulamaya GeçtiKasım Topak Ortaokulu Türkçe öğretmenleri rehberliğinde ve okul öğrencilerinden...

A+A-

Kasım Topak Ortaokulu ‘nda Türkçe Dersi Caddesi Projesi Uygulamaya Geçti

Kasım Topak Ortaokulu Türkçe öğretmenleri rehberliğinde ve okul öğrencilerinden oluşturulan “Türkçemizi geliştirelim” ekibince “Türkçe Dersi Caddesinin^” ilk sokağı olan yazarlar sokağı öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla açıldı.

Proje amacı öğrencilere okumayı alışkanlık haline getirmek , Türkçe dersinin daha iyi

kavratılmasını ve somut hale getirerek öğrenmeyi zevkli ve kalıcı hale getirmek olduğunu dile getiren “Türkçe’ yi geliştirme ekibi öğrencileri: Türkçe Dersi Caddesinin 4 sokaktan oluşacağını bundan sonraki sokağın ise dilbilgisini daha kolaylaştıracak vurgulamaların olacağı sokak açılacaktır. Diğer sokakları ise Türkçe Dersine giren öğretmenlerimizin rehberliğinde okulumuz öğrencileri belirleyecektir dediler.

Sokağın açılış konuşmasında okul müdürü Yusuf Yaman projede emeği geçen Türkçe

Öğretmenlere Zehra DÜNDAR, Hicabi KARPUZCU, Aygül ÖZTÜRK ve Ahmet GÜLDALI’ ya teşekkür ederek bugün edebiyatımızın temel taşlarından sonuncusunu da sokağımıza yerleştirerek Yazarlar Sokağımızı tamamladık. Bu çalışmaların öğrencilerin öğrenmede güçlük çekilen konuların seçilmesinin öğrenmeyi kalıcı hale getireceği şüphesiz bir gerçektir, bu çalışmaları öğrencilerle birlikte yürütmek işimizi daha da kolaylaştırıyor diyerek  sözlerini tamamladıktan sonra açılış yapıldı.

Bizlerde Güzel çalışmadan dolayı öğretmen ve öğrencileri kutluyoruzCIMG9544 CIMG9530 CIMG9532 CIMG9535 CIMG9537 CIMG9541 CIMG9543

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.