1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. TÜRKİYE’DE 15 TEMMUZ ANISINA ÇIKILACAK 15 ZİRVEDEN BİRİ DE EREĞLİ AYDOS
TÜRKİYE’DE 15 TEMMUZ ANISINA ÇIKILACAK 15 ZİRVEDEN BİRİ DE EREĞLİ AYDOS

TÜRKİYE’DE 15 TEMMUZ ANISINA ÇIKILACAK 15 ZİRVEDEN BİRİ DE EREĞLİ AYDOS

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Dağcılık Federasyonu Türkiye’nin 15 İl’inde 15 zirve yapılacak dağda 15 Temmuz anısına zirve yürüyüşü düzenliyor. Bunlardan birisi de Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla Ereğli Dağcılık Kulübü(ERDAK) öncülüğünde Aydos Dağı

A+A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı Türkiye Dağcılık Federasyonu Türkiye’nin 15 İl’inde 15 zirve yapılacak dağda 15 Temmuz anısına zirve yürüyüşü düzenliyor. Bunlardan birisi de Ereğli Belediyesi’nin katkılarıyla Ereğli Dağcılık Kulübü(ERDAK) öncülüğünde Aydos Dağı’na düzenlenecek.

2-072.jpg

        Konuyla ilgili açılama yapan Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Malumunuz 15 Temmuz günü millet iradesine darbe vurulmaya ve bu milleti birbirine kırdırmaya çalışıldı. 15 Temmuz akşamı ülkemizin varlığını ve birliğini hedef alan haince girişimi lanetliyoruz. Ülkece dimdik bir duruş ve kahramanlık sergilediğimiz o akşam, yüce milletimiz bir destan yazmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni dahi bombalamaktan çekinmeyen hainlere karşı vücudunu siper eden kadın-erkek bütün vatandaşlarımız canları pahasına darbecilere geçit vermemiştir. Vatan, bayrak aşkıyla tankların altına bedenlerini siper eden, göğüslerini kurşunlara kalkan eden asil milletimizin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz. 15 Temmuz hafızalarımızda destansı bir zafer olarak yer alacak. Ben bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz gecesi şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz 2017’de Ereğli Dağcılık Kulübü(ERDAK) öncülüğü ve Belediyemizin desteği ile yapılacak zirvede demokrasi ateşi yakmaya tüm halkımızı bekliyoruz.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.