1. HABERLER

  2. Türkmen Köyü Oprukçu’dan Memnun

Türkmen Köyü Oprukçu’dan Memnun

Ereğli Belediyesi tarafından Türkmen Köyü’ne kazandırılan hizmetler takdir görüyor. Yollarından okuluna kadar, oyun guruplarından yeşillendirme çalışmalarına...

A+A-

Ereğli Belediyesi tarafından Türkmen Köyü’ne kazandırılan hizmetler takdir görüyor. Yollarından okuluna kadar, oyun guruplarından yeşillendirme çalışmalarına kadar gelen hizmetlerden Ereğli halkı memnun.

Türkmen Köyü yollarında kumlama ve yenileme çalışmalarını gerçekleştiren Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ayrıca Türkmen Köyü İlkokulu bahçesinde ve çevresinde kumlama çalışmalarını sürdürüyor. Kent içerisinde olduğu gibi köylerde de benzeri belediyecilik hizmetlerini yerine getiren Ereğli Belediyesi ekipleri, kış ayları gelmeden köy içi yollarını tamamlama gayreti içerisine girdi.

Ereğli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise Türkmen Köyü İlkokulu bahçesine oyun gurupları ve çocukların oturup istirahat edebilecekleri bankları yerleştirirken, bu durumdan en çok minik öğrenciler mutlu oldu.

Türkmen Köyü Muhtarı Metin Polat, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’nun bu güne kadar kendilerinden gelen bütün istek ve ihtiyaçlarına cevap verdiğini ifade ederek, “Belediye Başkanımız Hüseyin Oprukçu’dan Allah razı olsun. Türkmen Köyü sakinlerinin ihtiyaç duyduğu yol ve yeşillendirme çalışmalarına yıllardır özen göstermeyle devam ediyor. Özellikle köyümüzde bulunan ilkokulun bahçesi ve çevresi her yağış döneminde çamur deryası oluyordu. Bu durumdan hem çocuklarımız, hem öğretmenlerimiz, hem de okul çalışanları muzdaripti. Bu yapılan düzenleme ile çocuklarımız çamurdan kurtulduğu gibi oyun gurupları sayesinde eğlenebileceklerde. Bütün bu yapılan çalışmalardan ve başkanımız Oprukçu’dan Türkmen Köyü halkı olarak son derece memnunuz ve kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise köy kent ayrımı yapmadan bütün Ereğli halkının ayağının çamura değmemesi için gayret ve çaba sarf ettiklerini belirterek, “Belediye olarak halkımızın dilek ve ihtiyaçlarına hiçbir dönem kulak tıkamadık. İmkanlarımız ölçüsünde bu isteklere cevap vermenin gayreti içerisinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Ereğli Belediyesi olarak bu güne kadar hep kendi yağımızla kavrularak bir şeyleri yapma ve başarmanın gayretinde olduk. Bazıları yapılanları küçümsemeye kalksa bile bu çalışmaların ne kadar önemli ve değerli olduğunu halkımız çok iyi biliyor. Güneşi çamurla sıvamaya çalışmak veya gözlerini kapatmak gerçeği değiştirmiyor ve değiştirmeyecektir. Bırakın yapmayı, girmeye bile korktukları Memurevleri bu gün Ereğli’nin en çok ziyaret edilen ve gezilen alanlarından biri olduysa, Ulu Cami’nin ve Akbank’ın önü ferahladıysa, içkili mekanlar kent dışına taşındıysa ve caddesinden, sokağa, köyünden kasabasına kadar bütün yollar bakım ve onarımdan geçtiyse bunun değerlendirmesini yine halkımız yapacaktır. Bazılarının yok saydığı hizmetler Ereğli halkının yüzünü güldüren gerçeklerdir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.