1. HABERLER

  2. Uğurlu Camii Hizmete Açılıyor

Uğurlu Camii Hizmete Açılıyor

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan Uğurlu Camii hizmete açılıyor.Uğurlu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Koç, hizmete...

A+A-

Hayırsever vatandaşların katkıları ile yaptırılan Uğurlu Camii hizmete açılıyor.

Uğurlu Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mehmet Koç, hizmete açılacak olan Uğurlu Camii’nin açılış törenine tüm Ereğli halkını davet etti.

Koç yaptığı açıklamada, “Hayırsever vatandaşlarımızın destekleri ile Ereğli’ye güzel bir hizmet sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah’ın izni ile mübarek Cuma günü Cuma namazı öncesi düzenleyeceğimiz törenle Camimizin açılışını yapacağız. Tüm Ereğli halkı gibi Belediye Başkanımız sayın Özkan Özgüven beyde Camiye sahip çıkarak yoğun kış şartlarına rağmen çevre düzenlemesini gerçekleştiriyor. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın ise, Belediye olarak kış şartlarına rağmen yoğun bir çalışma sergileyerek Uğurlu Camii’nin çevre düzenlemesini gerçekleştirdiklerini belirtti.

Taşkın, zemine Diyarbakır’dan özel getirtilen bazalt taşı döşediklerini, ışıklandırma sistemi ve ışıklı duba ile caminin görsel güzelliğine katkı sağlayacaklarını söyledi.

Taşkın ayrıca açılış sonrası aşure ikramında bulunacaklarını da kaydederek Ereğli halkını açılışa beklediklerini ifade etti.

Uğurlu Camii’nin açılışı yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.