1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ulaşlar Sektörde Büyümeye Devam Ediyor.
Ulaşlar Sektörde Büyümeye Devam Ediyor.

Ulaşlar Sektörde Büyümeye Devam Ediyor.

Bölgenin en yeni ve son teknoloji iş makinelerini Ereğli’mize kazandırmaya ULAŞLAR HAFRİYAT OLARAK devam ediyoruz.

A+A-

Söz verdik bu şehre...

Bölgenin en yeni ve son teknoloji iş makinelerini Ereğli’mize kazandırmaya ULAŞLAR HAFRİYAT OLARAK devam ediyoruz.

Ereğli’nin en geniş ve son teknoloji araç parkına sahibiz. Bu bağlamda bugün Ereğli’mize 2020 model HITACHI 190W Lastikli Ekskavatörümüzü indirdik. Modelli ve Teknoloji makinelerimizin ayrıcalığını bizzat Müşterilimizden dinledik ve bu soruna çözüm getirdik. Ereğli’de yalnızca bizde olan. Son model iş makinelerimiz sahada tüm sorunları çözerek geniş iş hacmi oluşturuyor.

Modelsiz ve bakımsız makineleri parkımızda bulundurup müşterilerimizin cebini yakmıyoruz. Son model makinelerimizi getirmeye önümüzdeki günlerde devam edeceğiz.

Ulaşlar Araç Filosunu Yeni İş Makinesiyle Genişletti

Ereğli'de iş makineleri konusunda en deneyimli ve güçlü firma olan Ulaşlar  yeni iş makinelerini araç filosuna dahil ederek gücüne güç kattı.

Ereğli’mizin ve bölgemizin en köklü firması Ulaşlar teknolojinin en son model iş makinelerini Ereğli’mize kazandırmayı sürdürüyor. 2020 model HITACHI 190W Lastikli Ekskavatör iş makinesini İlçemiz Ereğli'ye ve sektöre kazandırdı. Ekipmanını güçlendiren Ulaşlar hafriyat  bölge halkına teknolojinin en son makineleriyle  hizmet veriyor.

Vatandaşların isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceklerini belirten; Metin Ulaş ve oğlu Arif Ulaş, Biz bu şehre vatandaşlarımıza söz verdik “Bünyemize dahil ettiğimiz yeni araçlarımızla ilçemizde ve bölgemizde vatandaşlarımıza en deneyimli ekibimiz ile son teknolojik araç filomuzla etkin ve kaliteli hizmeti teknolojinin en son model makineleriyle hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizlerde iş insanı Metin Ulaş ve oğlu genç iş insanı Arif Ulaş'a, Ereğli'mize ve sektöre hayırlı olsun diyor ve kendilerini emeklerinden dolayı kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.