1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÜLKÜ ÇEŞMEMİZİN KAYNAĞI, BİZİ BAYRAK YAPAN:BAŞBUĞ
ÜLKÜ ÇEŞMEMİZİN KAYNAĞI, BİZİ BAYRAK YAPAN:BAŞBUĞ

ÜLKÜ ÇEŞMEMİZİN KAYNAĞI, BİZİ BAYRAK YAPAN:BAŞBUĞ

MHP Ereğli ilçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının yıl dönümünde andı.

A+A-

Başbuğumuz Alparslan Türkeş:kudretli ve cesur komutan, tabutluklarda çilekeş, Türk milliyetçiliğinin en büyük siyasal temsil makamının mümessili abide bir şahsiyettir.

Başbuğumuz, küllenmek istenen Türkçülüğü, Anadolu dışındaki Türk illerine, Sovyetler’e, İran’a, Balkanlar’a, asimilasyona maruz kalan Türk Cumhuriyetleri’ne tüm diğer Türk illerinde ülküleşmesi için büyük mücadeleler vermiştir.

Bizler; millete rağmen milliyetçilik yapmayı, yüksek vasıflı Türk olmayı, devlet-i ebed müddet için gerekirse yardan serden geçmeyi, Türk milletini kalkındıracak olan tek siyasi hareket Milliyetçi Hareket Partisi’dir Ülkücülük MHP’de olur şiarına bağlandık.

Başbuğumuzdan aldığımız bu kutlu mirasları bir ömür boyu vazgeçilmez yeminimizle birlikte tıpkı onun gibi davaya adanmış bir ömürle, varlığını Türklüğün geleceğine vakfeden, Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla mücadele eden Liderimiz, Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin emrinde, Türk milletinin karargahında mücadelemize son nefer, son nefes ve son damla kana kadar mücadele edeceğiz.

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendiye göstermelik sevgiyle Milliyetçi Hareket Partisi surlarında delik açmak, istismar etmek isteyenlere karşı cevabımız sert ve nettir.

Doğru fikri yenecek hiçbir kuvvet yoktur düşüncesiyle çileyle geçen ömründe kalbi yalnızca Türk milleti için atan ve kalbi çeyrek asır önce duran Başbuğumuz Alparslan vefatının yıl dönümünde rahmet ve minnetle anıyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.