1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ‘’ÜLKÜ YOLUNDA SÖNMEZ NURUNLA YANACAĞIZ, UFKUNDA YÜKSELİRKEN HEP SENİ ANACAĞIZ’’
‘’ÜLKÜ YOLUNDA SÖNMEZ NURUNLA YANACAĞIZ, UFKUNDA YÜKSELİRKEN HEP SENİ ANACAĞIZ’’

‘’ÜLKÜ YOLUNDA SÖNMEZ NURUNLA YANACAĞIZ, UFKUNDA YÜKSELİRKEN HEP SENİ ANACAĞIZ’’

Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendi, Türk Dünyası'nın ve Türk milletinin mümtaz şahsiyeti, devlet ve fikir adamı, abide kişiliğidir.

A+A-

Başbuğumuz, tüm mazlum topluluklarının ve büyük Türk milletinin umudu ve mücadelecisiydi. Yüreği yalnızca bu değerler üzerine atmış, kalbi 4 Nisan 1997’de durmuştur.

Ömrü, işkencelerle, tabutluklarda, sürgünlerde, çilelerde, üzüntülerle geçmiştir. Bir defa bile of dememiş bu millete, bu memlekete kendisini adamıştır.

Bizlerde, çocukluğumuzda onun fikirleriyle hareketimizde ilerledik, onun Ülkücülük MHP'de olur şiarıyla yolumuzdan dönmedik.

Genel Başkanımız Bilge, Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi liderliğinde Türkiye’de bir tek Milliyetçilik vardır. O da Türk Milliyetçiliği ve bu Milliyetçiliğin tek partisi vardır o da, Milliyetçi Hareket Partisi’dir diyerek yol yürüdük, yorulmadık, usanmadık ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.

Mücadelemizde engel tanımayacağız, iftiralardan, karalama kampanyalarından usanmayacağız. Davamızın itibarına bağlı kaldığımız sürece ne engel tanıyacağız ne boyun eğeceğiz.

Bu duygularla, hayatı çetin mücadelelerle geçen, Ülkü mirasını bizlere bırakan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyefendiyi vefatının 26. sene-i devriyesinde tükenmez saygı ve dua ile yad ediyor, rahmet, minnet ve en kalbi duygularımla anıyorum.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.