1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ULU ÖNDER, EFSANE LİDER : GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
ULU ÖNDER, EFSANE LİDER : GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

ULU ÖNDER, EFSANE LİDER : GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Gazi Mustafa Kemal Atatürk; Çanakkale’de muharip komutan, Samsun’da Türk’ün istiklal umudu, Erzurum’da Türk’ün istikbal kararı, Dumlupınar’da Başkomutan hayatının her döneminde vatan ve millet sevdalısıdır.

A+A-

Atatürk; Türklüğe adanmış ömür, Türk’ün istiklal ve istikbalinin kahramanı, Samsun’dan İzmir’e zafer yürüyüşü, Türklüğün varlığı ve bekası için dünyayı karşısına almış Türk’ün başbuğudur.

Onun hayatı, Türklüğün hür ve bağımsız muasır medeniyet seviyesine ulaşma ülküsüdür. Bunun için hayatının her demin de mücadele etmiş, bunun gayretinde olmuş, her seferinde milletine büyük Türk milleti olarak seslenmiş, Ne Mutlu Türk’üm Diye! diyerek milletimize mensubiyetimizi pekişmesi çabasında olmuştur.

Bu millete büyük bir miras olarak, ilelebet payidar kalacak olan Türkiye Cumhuriyetini bırakmıştır. Ama onun fikirlerini anlamayanlar; onun mirasını hiç etmekte, emanetine sahip çıkmamakta, ona kefere diyenlerle ve Atatürk kelimesini kullanmak zul gelenlerle yol yürümekte, Milliyetçilik umdesini hain emellere peşkeş çekmekte, ülkede kaos üretmekten öte gidememekte, milli değerlerden bihaber siyaset üretmektedir.

Bunun yanında yıllardır Gazi Mustafa Kemal Atatürk’le husumeti ve hesabı bitmeyen, çapulcular bilmelidir ki; Mustafa Kemal Atatürk, az zamanda büyük işler yapmış, büyük cenderelerin içinden çıkmış, yok olmaya yüz tutmuş milletin içine büyük kıvılcım olmuş, büyük ülkülerini milletimizin gönlüne sığdırmış büyük Türk’tür, ulu önderdir, efsane liderdir.

Milliyetçi-Ülkücü hareket, bu mirasyedilerin ülkeyi kastetmek isteyenlerin karşısında Şanlı Gazi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’le husumeti olanların acıklı hesabını güdecek, onun aziz hatırasına ve miraslarına sahip çıkacak yegane itici güçtür.

Bu düşüncelerle, vefatının 83.yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnet duygularıyla anıyor, muhterem ve müstesna emanetlerini istismar eden, sahip çıkamayanlara karşı mücadelemizde engel tanımayacağımızı belirtiyor,

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa kemal Atatürk‘ü ülkemizin geleceği için yaptıklarını daha iyi anlıyor, özlüyor; dava arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla, minnetle anıyorum. Yüce Türk milletini saygıyla selamlıyorum.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE !

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.