1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ümmühan Mehtap & AlaaddinÇiftinin Mutlu Günü
Ümmühan Mehtap & AlaaddinÇiftinin Mutlu Günü

Ümmühan Mehtap & AlaaddinÇiftinin Mutlu Günü

İlçemiz Ereğli’nin sevilen Ailelerinden olan Tarman ve Akgüç Ailelerinin sevgili oğulları Alaaddin  ile Sevgili kızları Ümmühan Mehtap’ın  mutlu günleri, İlçemizin seçkin Ailelerinin çocuklarının düğün töreni geçtiğimiz hafta sonu düzenlen görkemli düğün

A+A-

İlçemiz Ereğli’nin sevilen Ailelerinden olan Tarman ve Akgüç Ailelerinin sevgili oğulları Alaaddin  ile Sevgili kızları Ümmühan Mehtap’ın  mutlu günleri, İlçemizin seçkin Ailelerinin çocuklarının düğün töreni geçtiğimiz hafta sonu düzenlen görkemli düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Ereğli’de bir düğün salonunda düzenlenen düğün törenine damat ve gelinin Ereğli dışındanyakın aile eşrafı ve görevli olduğu yerden arkadaşlarının katıldığı düğün törenine, Yine İlçemiz Ereğli’den ve Ereğli dışından davetliler katıldı.

--ummuhan-mehtap--alaaddin-ciftinin-mutlu-gunu--2.jpg

Düğünde davetliler doyasıya eğlenirken, Tarman ve Akgüç ailelerinin bu mutlu günlerinde sevenleri onları yalnız bırakmadı., Genç iş adamı AlaaddinAkgüç’ün Ereğli’de yaptığı düğüne çok sayıda konuk katıldı. İlçemiz de düzenlenen düğün töreninde bir araya gelen davetliler, Düğünde buluşan gurbetteki hemşerilerin buluşmasına vesile oldu. 

Ereğli’de düzenlenen düğün törenine ev sahipliği yapan Tarman ve Akgüç Aileleri, Bu mutlu günde kendilerine yalnız bırakmayan,Ereğli dışından ve Ereğli’den düğüne katılan tüm dostlarına ve misafirlere teşekkür etti.

Bizlerde Yeni Ereğli Ailesi olarak Ümmühan Mehtap ve Alaaddinçiftini kutlar ömür boyu mutluluklar dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.