1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Umut Akpınar; "Kadınlar Gününüz, Ereğli İçin Yeni Bir Başlangıcın Müjdesi Olsun"
Umut Akpınar; "Kadınlar Gününüz, Ereğli İçin Yeni Bir Başlangıcın Müjdesi Olsun"

Umut Akpınar; "Kadınlar Gününüz, Ereğli İçin Yeni Bir Başlangıcın Müjdesi Olsun"

Bugün, tarih boyunca yankılanan seslerin günü; anamızın, bacımızın, eşimizin; yani hayatın kendisini dokuyan, emeğiyle, sevgisiyle, cesaretiyle dünyamızı aydınlatan kadınların günü.

A+A-

Bugün, tarih boyunca yankılanan seslerin günü; anamızın, bacımızın, eşimizin; yani hayatın kendisini dokuyan, emeğiyle, sevgisiyle, cesaretiyle dünyamızı aydınlatan kadınların günü. Onlar, her bir zorluğa karşı koyarken aslında yeni yarınlar örüyor, emekleriyle sadece bugünümüzü değil, geleceğimizi de şekillendiriyor. 
Bu özel günde, yalnızca teşekkür etmek yetersiz; çünkü onların her bir başarısı, her adımı, toplumumuzun temel taşlarından birini oluşturuyor. Kadınlarımız, her alanı kucaklayan birer kahraman olarak, sadece kendi hayatlarını değil, hepimizin hayatını dönüştürüyor. Onların sesleri, artık daha yüksek çınlasın diye, eşitlik, saygı ve adaletin rehberliğinde, birlikte daha güzel bir dünya inşa etme sözümüzü yenileyelim. 
Şimdi, emekçi kadınlarımızın azmiyle, hayalleriyle ve sonsuz güçlerinden ilham alarak, herkesin hayranlıkla ve şaşkınlıkla anacağı bir dönemin kapılarını aralayalım. Onların her biri, en zorlu sınavlarda bile umudu yeşerten, en karanlık günlerde bile ışığı bulan birer yıldız gibidir. Onlarla birlikte, eşit ve adil bir dünya için yürüyüşümüzü sürdürelim. Çünkü biz biliyoruz ki; kadınların gücü, sınırları aşan bir dalgadır ve bu dalga, tüm dünyayı saracak. Kadınlar Gününüz, Ereğli için yeni bir başlangıcın müjdesi olsun.

kadinlar-gununuz-eregli-icin-yeni-bir-baslangicin-mujdesi-olsun.jpg

kadinlar-gununuz-eregli-icin-yeni-bir-baslangicin-mujdesi-olsun-001.jpg

kadinlar-gununuz-eregli-icin-yeni-bir-baslangicin-mujdesi-olsun-002.jpgkadinlar-gununuz-eregli-icin-yeni-bir-baslangicin-mujdesi-olsun-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.