1. HABERLER

  2. UMUT SÜRÜCÜ KURSU, ÇOK YAKINDA YENİ ADRESİNDE OLACAKTIR

UMUT SÜRÜCÜ KURSU, ÇOK YAKINDA YENİ ADRESİNDE OLACAKTIR

ANADOLU Selçuklular Özel Güvenlik, Turizm, Tekstil, İthalat Firması Yönetim Kurulu  Başkanı Ömer Balcı  Yaptığı açıklamada Şuan faaliyetini...

A+A-

ANADOLU Selçuklular Özel Güvenlik, Turizm, Tekstil, İthalat Firması Yönetim Kurulu  Başkanı Ömer Balcı  Yaptığı açıklamada Şuan faaliyetini sürdürdüğümüz sürücü kursumuz yakın bir sürede Anadolu Selçuklular Şirketler Grubuna bağlı UMUT  Özel  Sürücü  Kursu  olarak Ereğli’mizde çok yakında  Pirömer Mh. Yavuzlar İş Hanı  Anafen binası 1. Katında  hizmete girecektir.

Balcı, açılışa  özel yapmış olduğumuz kampanyamızda  D sınıfı ehliyet 500 TL., E sınıfı ehliyet 300 TL, B sınıfı ehliyet 250 TL, A2 sınıf ehliyet 200 TL,  fiyatlarla hizmet vermeye  devam edeceğiz diyen Balcı,bunun yanında  her ay  1. Noter  huzurunda yapılacak olan çekiliş sonucunda 5  kişiye  ücretsiz ehliyet  verilecektir. Bu kampanyamız her ay devam edecektir.

Yeni kadromuzla yeni araç filomuzla  Ereğli’de  en kısa zamanda  halkın tercihi olduk. Bizlerde ANADOLU Selçuklular Özel Güvenlik, Turizm, Tekstil, İthalat Firması olarak her zaman kampanyalarımızla Ereğli halkına hizmet vermeye devam edeceğiz dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.