1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ÜNLÜ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI;
ÜNLÜ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI;

ÜNLÜ'DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ MESAJI;

Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi ve birlik bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi’nin 102.

A+A-

Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi ve birlik bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi’nin 102. Yıldönümünü kutlarken, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum.

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün,“Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik bir misaldir. Emin olmalısınız ki, Çanakkale muharebelerini kazandıran bu yüksek ruhtur” sözlerinde ifadesini bulan bu zafer, aynı zamanda Mehmetçiğin vatan ve millet sevgisinin de ölümsüzlük anıtıdır.

Vatan topraklarını korumak için en güç şartlar altında dahi canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, birlik ve beraberliğimizin sürekliliği konusundaki kararlılığımızın en büyük kanıtıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, dün olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve gelecek nesilleri vatan sevgisiyle yetiştirmek uğruna yaşamlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.

Ruhları şad olsun…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.