1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ünlüden, Günseven Şalgam’a Ziyaret
Ünlüden, Günseven Şalgam’a Ziyaret

Ünlüden, Günseven Şalgam’a Ziyaret

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü’nün üye ziyaretleri sürüyor.

A+A-

Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü’nün üye ziyaretleri sürüyor.

Ereğlimizin adını şalgam ile tanıtımını sağlayan girişimci iş adamı Nedim Günseveni,Günseven Şalgam suyu Fabrikasında ziyaret eden Zekeriya ünlü çalışmaları ve herhangi sorunları olup olmadığı hakkında İş adamı Günseven’den bilgialdı.

Günseven Yönetim Kurulu başkanı Nedim Günseven ile bir araya gelen Ünlü, Günseven şalgam suyu fabrikasının, Ereğli’ye kattığı değerlerin önemli olduğuna işaret ederek, Borsa olarak Günseven Fabrikasının üstlendiği rolü her aşamada destekleyeceklerini kaydetti.

Ünlü, sorunların da görüşüldüğü ziyarette her türlü sorunun çözümü için yapılması gereken çalışmaların ortaklaşa gerçekleştirileceğini belirtildi.

Ereğlimizin görülmeyen kahramanlarından  fedakar iş adamı Nedim Günseven ise, Borsa Başkanı Zekeriya Ünlünün yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “ Başkanımızın bu anlamlı ziyareti bizleri memnun etti. Bizlerin istek ve talepleri yanında Ereğli adına gerçekleştirilecek çalışmalarda da birlikte hareket ederek Ereğli’nin marka değerini birlikte yükselteceklerini belirtti. ”

Ereğlinin yerli tarımsal sanayi fabrikalarından birisi olan Günseven Şalgam Fabrikası, Ereğli’de üretilen ürünler yanında bölgemizdeki diğer il ve ilçelerde ürünleri de değerlendirerek yurt içi ve yurt dışına ihraç ederek, Ereğli ekonomisine sağladığı katmadeğerle önemli bir girdi sağlayan ve İnsan sağlığı açısından önem taşıyan şalgam suyu ile Ereğlimizin tanıtımını sağlayan fabrikalarımızdandır.

Bizlerde İş adamı Nedim Günseven ve Borsa Başkanı Zekeriya Ünlüye İlçemiz Ereğli ve Bölgemize yapmış oldukları katkı ve destekleri dolayısı ile teşekkür ediyor ve iş hayatlarında kendilerine başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.