1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Uyuşturucu tacirlerine baskın: 6 gözaltı
Uyuşturucu tacirlerine baskın: 6 gözaltı

Uyuşturucu tacirlerine baskın: 6 gözaltı

Polis ekipleri farklı adreslere yaptığı baskınlarda uyuşturucu madde ele geçirirken, il dışından uyuşturucu getiren bir araçtaki şahıslar teslimat yaptığı sırada baskın yapıldı. Çalışmalarda gözaltına alınan 6 kişi, adliyeye sevk edildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, gençleri zehirlemeye çalışan zehir tacirlerine karşı çalışmaları aralıksız sürüyor. Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, il dışından Konya’ya uyuşturucu madde getirdiği belirlenen bir aracı takibe aldı. Zehir taciri, Karatay ilçesi Fetih Mahallesinde bir şahıs ile buluştuğu anda polis ekipleri harekete geçti. Polis ekiplerini fark ederek kaçmaya çalışan 2 kişi kısa süreli kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada ise 30 parça halinde bin 46 gram kokain maddesi ele geçirildi.

9 bin 400 adet uyuşturucu hap ve suç unsuru para ele geçirildi

Narkotik ekiplerinin uyuşturucu satıcılarına yönelik yaptığı çalışmalarda, tespit edilen şahısların ev, iş yeri ve üzerlerinde yapılan aramalarda 9 bin 400 adet uyuşturucu hap maddesi, suç unsuru 65 bin lira, 5 bin 900 dolar ve çok miktarda altın ele geçirildi. 4 şüpheli gözaltına alındı.

Uyuşturucu ticareti yapma, nakletme ve kullanma suçlarından gözaltına alınan 6 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

20231025aw060860-2.jpg20231025aw060860-0.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.