1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. UYUŞTURUCUYA EREĞLİ’DE ; 2 TUTUKLAMA
UYUŞTURUCUYA EREĞLİ’DE ; 2 TUTUKLAMA

UYUŞTURUCUYA EREĞLİ’DE ; 2 TUTUKLAMA

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonuç veriyor. Zehir tacirlerine yönelik olarak yapılan titiz çalışma sonrasında ele geçirilen 2 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

A+A-

27.07.2019 günü saat 18.45 sıralarında, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İlçemiz Eti Mah. Deliklitaş Cad. üzerinde U.S.B.(24) isimli şahıs üzerinde uyuşturucu madde ile yakalanmış, Uyuşturucu ticaretinin tespit edilmesine yönelik Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı görevlilerce yapılan çalışmalarda Ç.G.(26) isimli şahıs da polis ekipleri tarafından ele geçirildi.Şüpheli şahsın aracında ve üzerinde yapılan aramalarda ise uyuşturucu maddeler bulundu. Yürütülen tahkikat sonucunda Ç.G. isimli şahıs da 28.07.2019 çıkarıldı mahkemece tutuklanarak Ereğli T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi. Uyuşturucu ticareti olayının faili firar diğer şüphelisi F.T.(29) isimli şahıs da soruşturma kapsamında 29.07.2019 günü çıkarıldığı adli makamlarca Uyuşturucu madde ticareti yapma suçundan tutuklandığı öğrenildi.

Ereğli Narkotik ekiplerini torbacı diye tabir edilen zehir tacirlerine yönelik olarak yaptığı başarılı çalışma nedeniyle kutluyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.