1. HABERLER

  2. Vali Belediyeyi Ziyaret Etti

Vali Belediyeyi Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Ereğli’ye gelen Konya Valisi Muammer Erol Belediyeye nezaket ziyaretinde bulundu.Ereğli’de okul açılışı ve incelemelerde...

A+A-

Bir dizi incelemelerde bulunmak için Ereğli’ye gelen Konya Valisi Muammer Erol Belediyeye nezaket ziyaretinde bulundu.

Ereğli’de okul açılışı ve incelemelerde bulunmak için Ereğli’ye gelen Konya Valisi Muammer Erol, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Konya Milletvekili Cem Zorlu, İlçe Emniyet Müdürü Yücel Kaya, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Yzb. Uğur Efe ve yanında bulunan heyetle birlikte Ereğli Belediyesi’ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Vali Erol’un Ereğli Belediyesi ziyaretinde, Belediye Başkan Vekili Hayrettin Başer, Başkan Yardımcıları Hacı Öğütlü, Ahmet Say, Yılmaz Ertaştan ve daire müdürleri kendisini karşıladı. Ereğli’nin Konya’nın en büyük ilçesi olduğunu ifade eden Vali Muammer Erol, önümüzdeki dönemlerde Ereğli’nin var olan sorunlarının tek tek giderilmesi için mesai harcamaya devam edileceğini söyledi.

Konya’nın coğrafik açıdan son derece büyük bir il olduğunun altını çizen Vali Erol, “Biz Valilik olarak bütün ilçe, kasaba ve köylerimize aynı mesafede olma gayreti içerisindeyiz. Bu amaçla yol, su ve kanalizasyon gibi bir çok ortak sıkıntının giderilmesi amacıyla çalışmalar sürdürülüyor. Bir çok sorun giderilmesine rağmen var olan sıkıntıların da en aza indirilmesi için gayret gösteriyoruz ve göstermeye de devam edeceğiz. Bu çalışmalarda belediyelerimizin çalışmalarını da yakından takip ediyoruz” dedi.

Ereğli Belediye Başkan Vekili Hayrettin Başer ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Öncelikle yeni görev yeriniz olan Konya Valiliği görevinizin hayırlı uğurlu olmasını diler, Ereğli’mize ve belediyemize hoş geldiniz deriz. Belediye Başkanımızın görevli olarak kent dışında bulunması nedeniyle sizleri konuk etme görevini ben ve arkadaşlarım üstleniyoruz. Ereğli’miz Konya’nın en büyük ve yerleşim düzeni açısından en geniş ilçesidir. Bu geniş coğrafyada başta mahallelerimiz olmak üzere tüm köylerimize belediye olarak hizmet götürmenin çaba ve gayreti içerisindeyiz. Amacımız sorunlarından kurtulmuş ve kentsel dönüşümünü tamamlamış bir Ereğli’yi vücuda getirmektir. Bunun için imkanlar ölçüsünde gayret ve çaba içerisindeyiz. Özellikle köy içi yollarının bizim dönemimizde başlamış olması, daha yasa çıkmadan bu amaçla çalışmaların başlatılması bizi mutlu ediyor ve attığımız adımların ne kadar doğru ve isabetli olduğunu da gösteriyor. Önümüzdeki dönem daha güçlü ve hizmet üreten bir belediye anlayışıyla tüm Ereğli’yi kucaklamaya devam edeceğimizi şimdiden söylemek yanlış olmaz. Bu çalışma ve gayretlerimizde devletin kurumlarıyla kol kola çalışarak vatandaşımıza hizmet götürme prensibimiz değişmeyecektir” şeklinde konuştu.

Daha sonra yanındaki heyetle birlikte Belediye’den ayrılan Vali Muammer Erol, kısa bir Öğretmenevi ziyaretinden sonra Ereğli’ye veda etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.