1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vali Canbolat Ereğli'de Muhtarlarla Buluştu
Vali Canbolat Ereğli'de Muhtarlarla Buluştu

Vali Canbolat Ereğli'de Muhtarlarla Buluştu

Konya Valisi  Yakup Canbolat bir takım görüşmeler için Ereğli'ye geldi.

A+A-

 

Konya Valisi Yakup Canbolat Ereğli'de Ereğli ve Halkapınar’lı Muhtarla la bir araya geldi.

Konya Valisi Yakup Canbolat, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfü Yaran ile birlikte Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde sabah saatlerindebir toplantı gerçekleştirdi.

Ereğli ve Halkapınar Muhtarları ile bir araya gelen Yakup Canpolat, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri muhtarlar ile yaptığı istişare toplantısında onlarla bire bir görüş alışverişinde bulunarak onların sorunlarını yerinde dinlediği önemli bir toplantıyı Ereğli’de Basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Toplantı bitiminde Vali Canpolat İlçemizde taziye ziyaretlerinde bulundu. Vali Canbolat,  El Bab'ta şehit düşen askerimiz Burak Boz’un baba evi ve daha sonra ise evinde başından vurularak öldürülen sosyal yardımlaşma ve dayanışma Vakfı Müdürü Murat Bildik’ in evini ziyaret etti.

Ereğli’de yapılan bu ziyaretlerin sonrasında ise Canpolat, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüveni makamında ziyaret etti. Konya Valisi Yakup Canbolat ziyaretlerin sonrasında,Gazetecilerin sorularını yanıtladı

Vali Canbolat yaptığı açıklamada; Bundan sonra  ilçelerimizde  muhtarlarımızla  sürekli  toplantı yapacağız.İlkini Konya Merkezde yapmıştık 3 tane ilçenin muhtarlarıyla birlikte  toplantı yaptık.Taşra olarak da ilkini Ereğli'de yapıyoruz.Bugün Halkapınar ve Ereğli mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Sağ olsun kaymakamımız ve Belediye  Başkanımız, İl Genel Müdürümüz bize eşlik ettiler. Muhtarlarımızla enine boyuna  ilçemizde  görülen temel sorunların neler olduğunu  nasıl bir çözüm önerisi ve çözüm getirileceği konusunda karşılıklı  bir değerlendirme  yaptık. Bizim acımızda faydalı oldu Ereğli ve Halkapınar'ın  yürüyen Projelerini, aksayan yönlerini,  yaşanılan sorunları, problemleri yerinde  görme ve  tespit etme  şansımız oldu. Bunları biz raporlayacağız çözebileceklerimizi  İlçe bazlı, İl bazlı ve Bakanlık bazlı yazışmalarımızı yaparak çözmeye çalışacağız dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlamasının ardından ise İlçemiz Ereğli’den ayrıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.