1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar, Halkapınar Belediyesi'nin 2018 Planlarını Paylaştı
Vardar, Halkapınar Belediyesi'nin 2018 Planlarını Paylaştı

Vardar, Halkapınar Belediyesi'nin 2018 Planlarını Paylaştı

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, ekibimizle yaptığı söyleşide 2017 yılını değerlendirdi ve 2018'de belediye olarak neler yapacağından bahsetti.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, ekibimizle yaptığı söyleşide 2017 yılını değerlendirdi ve 2018'de belediye olarak neler yapacağından bahsetti.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, "2017 yılının bazı yaramaz, olumsuz geçen günlerinin 2018'de yaşanmasını istemiyoruz. Belediye olarak şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, gazilerimize acil şifalar diliyoruz" şeklinde konuştu.

2017 yılında Halkapınar Belediyesi olarak birçok olumlu işe imza attıklarının altını çizen Vardar, " Halkapınar Belediye Başkanı olarak, 2017 yılında Halkapınar Ereğli arası yol çalışmalarımız devam etmektedir ve 2018'de inşallah tamamlandığının müjdesini vereceğiz. Biz belediyeyi aldığımızda 5 araç vardı, şu anda 30 araç var. Buradan Büyükşehir Belediye Başkanıma, Fen İşleri Daire Başkanıma, vekillerime, meclis üyelerime, mahalle muhtarlarıma, mahalle sorumlularıma, 6. Bölge Müdürlerimiz Oğuzhan Bey ve Osman Bey'e teşekkür ediyorum. Nedeni ise birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Halkapınar halkının kanalizasyon ve yol konusunda senelerdir sıkıntı yaşadığını belirten Vardar, 2017 yılında Halkapınar halkının yol ihtiyacını yüzde doksan oranında karşılamış durumdayız. Gerekeni gerektiği yerde yapmaya devam edeceğiz. 65 yıllık belediyenin kanalizasyon sıkıntılarını gidermek için de 2017'de planını ve projesini yaptık, inşallah 2018 yılında merkezimizin bu konuda ihtiyacını gidermiş olacağız. Halkapınar'ın kanalizasyon sıkıntısı, yol sıkıntısı, kilitli taş sıkıntısını 2018'de gidereceğiz" dedi. Park projesini de 2018 yılının yaz ayına yetiştirmeyi amaçladıklarını belirten Fahri Vardar, " Halkapınar olarak Deli Mahmutlu ve Çakıllar göletimiz var. Yetkili yerler ile bir an önce başlaması konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah 2018 yılında bunun müjdesini de vereceğiz" şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.