1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar, Hasta Ve Düşkünleri Unutmadı
Vardar, Hasta Ve Düşkünleri Unutmadı

Vardar, Hasta Ve Düşkünleri Unutmadı

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını gideren Vardar, hasta yatağı verdi.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar hasta ve bakıma muhtaç vatandaşlarımıza ziyaret ederek onların ihtiyaçlarını gideren Vardar, hasta yatağı verdi.

34455634_2192026581084233_8772736199778369536_o.jpg

Vardar,Halkapınar’ı mübarek ramazan ayında adeta karış karış gezerek gönülleri kazanıyor. Halkapınar’ın Fahri babasıyaptığı anlamlı ve yerinde ziyaretlerle vatandaşlardan tam not alarak kendisine gönüllerin başkanı dedirtmesini bildi. Ramazan ayında zor durumda olan hemşerilerimizi bir bir ziyaret eden onları mutlu eden Vardar, yaptığı sohbetlerle onların yalnız olmadığınımoral ziyaretleri ile hissettiren Vardar, çocuğundan, yaşlısına herkesi mi mutlu ediyor.  İhtiyacı olan hastalara ise bu mübarek ayda unutmayarak hasta yatağı veren Başkan Fahri Vardar, Halkapınar tarihinde gerçekten hizmetleriyle ve her kesime olan yapıcı diyaloglarıyla yapılmayanları yapmasını bilerek yine gönülleri kazandı.

Vardar, yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi. ben tok iken benim komşum açsa sıkıntısı var ise hele bu mübarek ayda benim vicdanen rahat olmam doğru olur mu sorusunu ifade ederek, Ben başkan olsam ne yazar diyen Vardar, Hasta ve düşkünlerimizi ziyaret etmek moral vermek onlara yapılacak en doğru bir davranıştır dedi.  Halkapınar’ın değer bilen sevilen başkanı her kesimin Fahri Babası yaptığı örnek çalışma ve kurduğu iletişim ile takdir toplamasını yine bildi.

Bizlerde kendisinin çalışmalarını yakinen takip ediyor, Halktan tam not alan bu örnek insanı halk takdir ediyorsa, bizlere de takdir etmek kalıyor tabi ki!!!

Düşkün insanlara verdiği desteklerle tanınan ve bilinen fedakâr başkan, Halkapınar’ın Fahri babası yolun açık olsun diyor ve kendisini tebrik ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.