1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar Hizmetlerinden Tam Not Aldı
Vardar Hizmetlerinden Tam Not Aldı

Vardar Hizmetlerinden Tam Not Aldı

Halkapınar’ın sevilen ve mütevazi kişiliğiyle bilinen Belediye Başkanı Fahri Vardar ; Seçim çalışmalarında verdiği söz ve vaatlerle kendinden çokça söz ettiren

A+A-

Halkapınar’ın sevilen ve mütevazi kişiliğiyle bilinen Belediye Başkanı Fahri Vardar ;  Seçim çalışmalarında verdiği söz ve vaatlerle kendinden çokça söz ettiren, Başkan Vardar verdiği sözleri bir bir yerine getirirken üzerine koyduğu çalışmalarla fazlasına imza atarak tam not alarak teşekkür kazandı.

Geçtiğimiz günlerde Ereğli ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun yapmış olduğu istişarelerde, kıt imkânlarla güzel işler başaran Halkın Başkanı Vardar'a tam not vererek karnesine Konya’da yapılan üst birimler toplantısında pekiyi yazdığı öğrenildi.

dsc_2154.jpg

Vardar Göreve geldiğinden bu güne kadar yaptığı ve yapacağıhizmetler konusunda gazetemize açıklamalarda bulundu. Vardar yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; Öncelikle halkın gözü kulağı olan sizlerin, bizleri vatandaşlarımızla buluşturduğunuz için teşekkür ediyorum dedi ve sözlerine şöyle devem etti.Halkın Belediye Başkanı olarak yaklaşık üç buçuk yıldır Belediye Başkanı olarak görevimizin başındayız. 17 mahallemiz var ikisi merkez,15 çevre köylerimizden mahalleye dönüşen yerleşik alan olmak üzere 17 mahallemiz bulunmaktadır. Sayın hemşerilerimize yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerden bahsetmekten gurur duyuyorum. Neden derseniz?Kilitli taş eksiği yapılmayan hiçbir köyümüz kalmadı. Yüzde seksen bütün mahallelerimizin kilitli taş yolu yaparak tamamladık.Bu yüzde seksen olan mahallelerimizi yüzde yüze tamamlamak için çalışmalarımıza başladık Yassıkaya, Deli Mahmutlu, Osman köseli, Çakıllar mahallemizin eksiklerinin yüzde yüz olarak bitirdik.Diğer mahallelerimizin kalan eksikliğini tamamlamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben buradan sayın büyükşehir Belediye Başkanıma Sayın Milletvekillerime,Koski daire Başkanıma ve Fen İşleri Daire Başkanıma desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.Elbette bu işler tek başına olacak işler değildir onlarla birlik beraberlik içerisinde yaptığımız işlerdir diyen Vardar, Sosyal medyadan yapılan eleştirilere ise gülerek her zaman eleştirilere açık olduklarını belirten Vardar, çalışmalardan dolayı yapılan eleştirilerden memnun olduklarını söyleyen. Vardar eleştiriler ise şöyle cevap verdi;Seydifakılı, Halkapınar, İvriz yolu toz duman  ve çevre bahçe ve evlerin toz duman olduğunu  ve yolların hendekli olduğu eleştirisini yapan vatandaşlarımıza buradan memnun olduğumu belirtiyorum bir avuç 4500 nüfuslu bir ilçede Belediye başkanı olarak Seydifakılı, Halkapınar,İvriz yolu  tarihinde görmediği hizmeti görüyorsa demek ki burada  bir  çalışma var  kısa süreliğine de olsa toz duman olsak da daha sonra bu yollar düzelecek ve vatandaşımızı hak ettiği yola kavuşturacağız dedi. Vardar Buradan birlik beraberlik vurgusuna da değinerek vatandaşlarımızla birlik beraberlik içerisinde olursak her zorluğu aşarız.Meclis Üyelerimizle, Kaymakamımız ile muhtarlarımız ve mahalle sorumlularımızla iç içe çalışıyoruz. Buradan Halkapınarlıhemşerilerimize,bütün mahallerimize gösterdikleri sabır ve duyarlıktan dolayı teşekkür ediyoruz.Çalışmaların herkese hayırlı olmasını diliyorum ve vatandaşlarımızabir müjde daha vermek istiyorum dedi.

VARDAR’DAN DÜĞÜN SALONU MÜJDESİ

Vardar Halkapınar’a görkemli bir düğün salonu kazandırıyoruz dedi : 750 metrekarelik plan ve projesiyle çok güzel son sistem bir düğün salonu yaptırıyoruz İnşallah herhangi bir eksiklik olmazsa  2 ay içerisinde  tamamlanarak sayın hemşerilerimin hizmetine sunarız.Bu iki ay içerisinde  İvriz yolumuz tamamlanacak, Halkapınar yolumuz tamamlanacak,Seydifakılı yolumuz tamamlandı.Mahallelerimizde eksik olan yollarımızın eksiklikleri tamamlanıyor çalışmalar devam ediyor.Halkapınar Belediyesi olarak küçük  ve dar gelirli bir Belediye olmamıza rağmen verdiğimiz sözleri yerine getiriyoruz.Büyükşehir belediyesi olsun Milletvekillerimiz olsun, Bakanlarımız ile olsun verdiği desteklerle iç içe birlik ve beraberlik içerisinde alnımızın akıyla verdiğimiz sözlerin ve çalışmalarımız ile altından kalkmayı başardık.

Göreve geldiği günden bu güne verdiği vaatleri bir bir yerine getiren Başkan Vardar  Buradan  Halkapınar'a yaptırmayı düşündüğü Kafeterya sözünü de  yerine getiriyor ve sözlerine  şöyle devam ediyor. 27 Eylül 2017 Çarşamba Günü Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek Ereğli'ye gelecek oradan da İvriz,Halkapınar Seydifakılı yol çalışmalarını yerinde görerek incelemelerde bulunacak ayrıca Dünyanın ilk tarım kaya anıtı olan İvriz Kaya anıtın da yapılan çalışmaları yerinde inceleyecek.Halkapınarlı vatandaşlarımızın sorunlarını dile getireceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla bizim çok meşhur  olanSaybaşı yerimize kafeterya  sözünü aldık. Yapımına ise en kısa zamanda başlayacağız  diyen Halkın Başkanı Vardar, Hizmette sınır yok her zaman vatandaşlarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya  devam edeceğiz. Durmak yok yola devam dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.