1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vardar, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi
Vardar, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vardar, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Halkapınar Belediye ekipleri Körlü ve Dedeli mahallelerinde başlattıkları yol genişletme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

Halkapınar Belediye ekipleri Körlü ve Dedeli mahallelerinde başlattıkları yol genişletme çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Halkapınar belediye Başkanı Vardar çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

3-171.jpg

VARDAR, HİZMET GİTMEMİŞ MAHALLELERE HİZMET GÖTÜRÜYORUZ!

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar; Mahallelere daha iyi hizmet vermek için uğraş verdiklerini sadece Körlü ve Dedeli için değil,  Halkapınar'da bulunan tüm mahallelerin daha iyi bir görünüme kavuşması için taşın altına gövdemizi sokarak hizmet ettiklerini belirtti. Vardar,  mahallelerin dar olan yolları genişleterek vatandaşların bu yolları rahat bir şekilde kullanmalarını sağlamak kazaların olmaması ve canların yanmaması için mücadele ettikleri söyledi. Başkan Vardar, sözlerine şöyle devam etti.Buralar uzun yıllar yol olarak kullanılmış unutulmuş yerler hizmet götürülmemiş bölgelerimizdir dedi. Vardar bizimle Halkapınar inşallah hizmete doyacaktır dedi. Buralaryıllardır hizmet görmemiş dar ve görünüş olarak kötü yollarımızdırburaları genişletiyoruz. Halkapınar halkımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmelerini istiyoruz bu amaçla da Halkapınar'ın çehresini değiştirmek ve geliştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.

 

2-191.jpg1-142.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.