1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. VARDAR’DAN İŞÇİLERE TATLI İKRAMI
VARDAR’DAN İŞÇİLERE TATLI İKRAMI

VARDAR’DAN İŞÇİLERE TATLI İKRAMI

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar Karayolları Bölge müdürlüğü tarafından Ereğli-Halkapınar Karayolu yol genişletme çalışmalarını yerinde basın mensuplarıyla ziyaret eden Vardar yol çalışmasında bulunan işçilere tatlı ikram ederek onların gönlünü al

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar Karayolları Bölge müdürlüğü tarafından Ereğli-Halkapınar Karayolu yol genişletme çalışmalarını yerinde basın mensuplarıyla ziyaret eden Vardar yol çalışmasında bulunan işçilere tatlı ikram ederek onların gönlünü almasını bildi.

Halkapınar’ın sevilen ve çalışkan Belediye Başkanı Fahri Vardar’a durmak yok yola devam diyor.  Başarılı çalışmalara imza atan Fahri Vardar, Yaptığı girişimler sonucu geçtiğimiz yıllarda yatırım planına aldırttığı Ereğli Halkapınar Karayolu genişletme çalışmalarını yerinde basın mensuplarıyla inceledi. Başkan Vardar, yol genişletme çalışmaları kapsamında sahada çalışan işçileri ziyaret eden Vardar onlara kolay gelsin diyerek onure etti ve kendi elleri ile tatlı ikram ederek teşekkür etti.

Hizmetlerin program artarak devam edeceğini belirten Başkan Vardar,  bir yandan genişletme çalışmaları sürerken bir yandan da KOSKİ ekipleri tarafından içme suyu hat yenileme çalışmalarının devam ettiğini belirten Vardar. Yine bu hizmetlerin bölgemize ve Halkapınar’a kazandırılmasında emeği geçenlerden, Başta Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karayolları Bölge Müdürlüğüne, KOSKİ idaresine ve AK Parti Halkapınar İlçe Başkanı Fatih Köşker ‘e teşekkür eden Vardar, Halkapınar’ın bu hizmet sezonunda da birbirinden güzel hizmetlere kavuşacağını söyledi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.