1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. VARDAR'DAN ŞÜKÜR KURBANI VE İFTAR YEMEĞİ
VARDAR'DAN ŞÜKÜR KURBANI VE İFTAR YEMEĞİ

VARDAR'DAN ŞÜKÜR KURBANI VE İFTAR YEMEĞİ

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar İvriz’deki Kaynak Suyunun patlaması nedeniyle şükür amaçlı kurban kesiminde bulunan Vardar birde iftar yemeği verdi.

A+A-

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar İvriz’deki Kaynak Suyunun patlaması nedeniyle şükür amaçlı kurban kesiminde bulunan Vardar birde iftar yemeği verdi.

Halkapınar'ın İvriz Mahallesinde düzenlenen programa, Ak parti Konya milletvekili Halil Etyemez, KOP Bölge kalkınma idaresi Başkanı İhsan Bostancı, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Nurullah Osmanlı, Halkapınar Kaymakamı Hakan Güner, Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Oda Başkanları, STK Başkanları ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti.

10-007.jpg

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ise konuşmasında şunları dile getirdi;

“15 yıldır suyumuz böyle çıkamamıştı. Bizlerde şükür amaçlı burada toplandık. Programa uzaktan ve yakından kıymetli vaktini ayırıp gelen değerli misafirlerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum diye n Vardar,  Aldığım bilgi doğrultusunda Ereğlili hemşehrilerimden sulama birlik başkanlarımızdan suyumuzun geçen seneye nazaran göletimizin az dolduğu haberi geliyor kulağımıza geçen sene sel geldi. Barajımız hemen doldu fakat bu sene geçen seneki kadar barajımız doluda olmasa su takviyesi Deli Mahmutlu çayımızdan İvriz kaynağımızdan kullanılan suyun daha fazlasıyla olacağını tahmin ediyorum şimdiden yüce rabbim bol bereketli huzurlu yıllar nasip etsin” ifadelerinİ kullanarak sözlerine son verdi.

vardar-6.jpg

Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez ise konuşmasında şunları ifade etti;

“Halkapınar Belediyesi tarafından hazırlanan kurban kesme ve şükür duası yapma programına katıldık. Daire başkanımız ve KOP başkanımızla birlikte İvrizin bundan sonraki yapacağı çalışmalarla ilgili olarak da İvrizin genel anlamda kapsamlı bir şekilde üzerinde bir görüşme yaptık KOP başkanlığımızın İvrizle ilgili 3 Milyonluk proje çalışması neticesinde kalkınma bakanlığımızca bir ödenek ayrıldı. Onun hem uygulanması aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın eliyle İvrizin güzelleştirilmesine yönelik yapılacak çalışmayı Büyükşehir Belediyesi tarafından koordine edilip yürütülmesi açısından hem Halkapınar Başkanımız hem de KOP başkanımızla istişare ettik. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde İvriz’in daha güzel hizmetler verebilecek bir bölge haline getirmek hem alt yapısını geliştirmek hemide buraya gelen konukların burada daha güzel imkanlara kavuşması Turizm açısından da geliştirilmesi ve daha çok ilginin artırılması için çalışmaları önümüzdeki süreç içerisinde yapacağız” diyen Etyemez konuşmalarına son verdi.

4-045.jpg

Vardar, yaptığı olumlu çalışmalarında, Doğa harikası İvriz'in güzelliğine güzellik katmayı hedef aldığı bu girişimiyle görülmektedir. KOP Başkanlığından almayı hedeflediği bu önemli destek ile İvriz'in o görkemli harika görüntüsünü, işin uzmanlarıyla yerinde yapılacak olan doğru ve kalıcı bir çalışmayla güzellik katacaktır.

 

5-033.jpg

1-051.jpg2-066.jpg8-007.jpg9-009.jpg12-006.jpg13-004.jpg14-002.jpg15-005.jpg16-004.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.