1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “Vay Ereğlimin Haline”
“Vay Ereğlimin Haline”

“Vay Ereğlimin Haline”

Hüseyin Oprukçu, İttifak adayı Adem Erdal’ın 5 yıl boyunca Ereğli için yaptığı tüm 18 uygulamalarının yargıda iptal edildiğini ifade etti.

A+A-

Hüseyin Oprukçu, İttifak adayı Adem Erdal’ın 5 yıl boyunca Ereğli için yaptığı tüm 18 uygulamalarının yargıda iptal edildiğini ifade etti.

Ereğli Metro tv Ekranlarının canlı yayın konuğu olan Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, “Vekilin tanıtırken, ‘14 yıllık belediyecilik tecrübesi var’ dediği Adem Erdal’ın, 5 yıl İmardan sorumlu olduğu süreçte, bütün 18 uygulamalarının yargıda iptal edilmesine ne diyecek. 14 yılda öğrendiği belediyecilik bu ise vay Ereğli’min haline vay. Bu güne kadar bir tek mahallemizin imar sorununu çözemeyenler, Ereğli’nin geleceğini nasıl şekillendirebilecekler, nasıl inşa edecek” dedi.

 Adalet ve Kalkınma Partisi adayı Adem Erdal’ın kendisi hakkındaki söylevlerini eleştiren Oprukçu, “Sevgili Adem, sen de birilerine uyarak, kum siyasetine, taş siyasetine başladın. Şöyle gezdiğin dış mahallere bir bak. Dök kumu vatandaş çamurdan kurtulsun, yap taşı, götür ser, vatandaşlarım çamurdan kurtulsun. Sen imar müdürüydün, imardan sorumlu başkan yardımcısıydın, 5 yıldır bu mahallelerimize asfalt yapamadın anladık, o zaman çözümünü niye bulmadın” diye konuştu.

 Belediye Başkan adayını değiştirerek yeni bir sayfa açtıklarını zannedenlerin bunu vatandaşın yutmadığını dile getiren Bağımsız Belediye Başkan adayı Hüseyin Oprukçu, “Sayın vekil, mevcut belediye başkanını neden harcayıp, yardımcısını aday yaptığının açıklamasını hala yapmadı. Bakın bir teklifim var. Adalet ve Kalkınma Partisi daha adaylık dosyasını seçim kuruluna teslim etmedi. Onlara teklifim, gölge belediye başkan adayı belirlenmesi yerine, vekili belediye başkan adayı yapsınlar. Anladığım kadarıyla başkanlık yapma arzusu var. Hem seçimi kaybedince bir kaybı olmaz, vekillik görevine geri döner” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.