1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Vergi  Dairesi Müdürü Tokmar 'dan Önemli Açıklama
Vergi  Dairesi Müdürü Tokmar 'dan Önemli Açıklama

Vergi  Dairesi Müdürü Tokmar 'dan Önemli Açıklama

Ödenmeyen Borçlar İçin Takip Başlatılacak

A+A-

Ödenmeyen Borçlar İçin Takip Başlatılacak

Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Ercan TOKMAR oda ziyaretleri kapsamında esnaf ve sanatkârlar odası başkanı Mustafa Oymak’ı ziyaret ederek 6736 sayılı yeniden yapılandırma kanunu ile ilgili bilgi verdi.

Vergi Dairesi Müdürü Ercan TOKMAR, odamızda yaptığı açıklamada  “kamuya olan borçlarını yapılandıran herkesin taksit veya peşin ödemelerini bu ayın sonuna kadar mutlaka yapmaları gerektiğine dikkati çekerek, "Ödemelerini yapmayanlar, yapılandırmanın getirdiği imkânları kaybedecek ve yeni bir şans olmayacak." dedi. Söz konusu uygulamayla vatandaşlara büyük imkânlar sağlandığına işaret eden Ercan TOKMAR, bu imkânları kaybetmemek için ilk iki taksitin veya peşin ödemenin bu ayın sonuna kadar mutlaka yapılması gerektiğini vurguladı.

"Ödemelerini yapmayanlar, yapılandırmanın getirdiği imkânları kaybedecek ve yeni bir şans olmayacak. Önümüzdeki ay başvurularını almayı planladığımız yeniden yapılandırma uygulaması, asla geçmişte yapılandıran borçları kapsamıyor. Dolayısıyla vatandaşlarımızın mutlaka borçlarını bu ayın sonuna kadar ödemeleri gerekiyor Getirilen tüm imkânlara rağmen ödenmeyen borçlar için gereken takibi başlatacağız."

Oda başkanı OYMAK Vergi Dairesi Müdürlüğü ile son derece uyum içinde çalıştıklarını, karşılıklı koordine olarak mükelleflere ve oda üyelerini en iyi hizmete verebilmek için çaba gösterdiklerini, ayrıca bu ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.