1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Veysel Gönülal Soruyor
Veysel Gönülal Soruyor

Veysel Gönülal Soruyor

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Bakanı Veysel Gönülal, İvriz Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunun kapatılması ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.

A+A-

İvriz Sosyal Bilimler Lisesi pansiyonunun, can güvenliği riski oluşturduğu gerekçesi ile boşaltılması ve öğrencilerin diğer pansiyonlara dağıtılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Ereğli’deki diğer pansiyonlara yerleştirilen öğrencilerin okullarına ulaşım sorunu ortaya çıkıyor. Öğrencilerin okullarına ulaşım sorunları için bir çözüm bulundu mu? Dayanıklılık testini geçemeyen ve boşaltılan pansiyonun yerine yenisi yapılacak mı? Ayrıca, Ereğli’deki diğer öğrenci pansiyon ve yurtları da aynı şekilde dayanıklılık testine tabi tutuldu mu, can güvenliği riski sadece İvriz Sosyal Bilimler Lisesi’nin pansiyonunda mı var? Diğer pansiyon ve yurtlar ne durumda? Bu konularda yetkili kişilerin kamuoyunu aydınlatmasını istiyoruz” dedi.
Gönülal, açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: “İvriz Sosyal Bilimler Lisesi’nin kapatılacağı geçtiğimiz yıl gündeme gelmişti. Pansiyonun kapatılması, okulun kapatılmasını da beraberinde mi getirecek?” dedi.

veysel-gonulal.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.