1. HABERLER

  2. Yapılandırmada Süre Uzadı

Yapılandırmada Süre Uzadı

Emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı. Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile yapılandırılan...

A+A-

Emlak vergisi yapılandırma başvuru süresi uzatıldı. Eylül 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Torba Yasa ile yapılandırılan vergi borçlarının son ödeme tarihi 1 Aralıktan 31 Aralık’a kadar uzatıldı.

Kanun ile vadesi 30.04.2014 tarihinden önce olan Emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi ve bunlara bağlı vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları ve Emlak vergisi üzerinden hesaplanan taşınmaz kültür varlıklarının korunmasına katkı payı ile buna bağlı gecikme zammı yapılandırılıyor.

1 Aralık 2014 tarihine sona eren yapılandırma başvuruları, 30 Kasım 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile yapılandırma başvuru 31 Aralık 2014 tarihine kadar uzatıldı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 31 Aralık 2014 tarihine mesai saatine kadar uzatılan emlak ve çevre temizlik vergisinde vatandaşlarımızın yararlanmalarını isteyerek, “31 Aralık’a kadar uzatılan yapılandırmadan vatandaşlarımız yararlanarak kendilerine sunulan bu fırsatı değerlendirsinler. Ciddi faiz indiriminden yararlanacak olan mükellefler, farklı taksit ve vade seçeneklerinden kendilerine en uygun olanını seçerek borçlarını yapılandırabiliyor. İki ayda bir ödemenin öngörüldüğü yapılandırma da 6 taksit 12 ay vade, 9 taksit 18 ay vade, 12 taksit 24 ay vade ve 18 taksit 36 ay vade seçenekleri sunuluyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.