1. HABERLER

  2. Yaralı Atmacaya Jandarma Sahip Çıktı

Yaralı Atmacaya Jandarma Sahip Çıktı

Ereğli ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Hortu mahallesinde devriye görevi esnasında yaralı bir atmaca bularak veteriner hekime getirip...

A+A-

Ereğli ilçe jandarma komutanlığı ekipleri ilçeye bağlı Hortu mahallesinde devriye görevi esnasında yaralı bir atmaca bularak veteriner hekime getirip tedavi ettirdi.

Kıdemli Başçavuş Mustafa Er ile yanında bulunan Kıdemli Üstçavuş Ali Polat Hortu mahallesinde devriye attıkları esnada boş bir arazide çırpınan Atmaca gördüler. Kanadında saçma yarası olan Atmacayı İlçe Tarım müdürlüğüne getiren jandarma ekipleri burada veteriner hekim Bülent Bülbül ile görüşerek atmacanın tedavi olması gerektiğini söylediler.

Yaralı Atmacayı tedavi eden Veteriner hekim Bülent Bülbül Atmacanın kanadında saçma yarası olduğunu söyleyerek pansuman yaptıklarını ardından Doğa koruma ve milli parklar müdürlüğüne teslim edeceklerini belirtti. Jandarma ekiplerine gösterdikleri duyarlı davranış nedeniyle teşekkür eden Bülbül, Atmacanın çok kısa bir süre içerisinde iyileşeceğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.