1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. YARDIMSEVER İŞ İNSANI ÖZŞENOL YİNE GELENEĞİ BOZMADI
YARDIMSEVER İŞ İNSANI ÖZŞENOL YİNE GELENEĞİ BOZMADI

YARDIMSEVER İŞ İNSANI ÖZŞENOL YİNE GELENEĞİ BOZMADI

İstanbul’da iş hayatını sürdüren Ereğli'mizin yetiştirdiği önemli iş insanlarından Mustafa Özşenol, pandemi sürecinde yine geleneği bozmayarak dar gelirli hemşerilerimizi unutmadı.

A+A-

Her yıl geleneksel hale getirdiği ramazan ayında yapmış olduğu yardımlarına bu yılda pandemi sürecinde devam etti. Mustafa Özşenol yardıma muhtaç ailelere yönelik olarak titizlikle hazırlanan yaklaşık 1500 paket gıda yardımında bulundu.

Eski Muhtarlardan İbrahim Yurttaş ve Mahalle muhtarları aracılığıyla hiçbir vatandaşımızı rencide etmeden gerçek ihtiyaç sahiplerine iletilen gıda paketleri düzenli dağıtım yöntemiyle vatandaşlarımıza ulaştırıldı.

Yardımsever iş insanı Özşenol, Sadece ramazan ayında değil tüm yıl içerisinde yoksullarımıza, öğrencilere, okullara ve camilerimize yaptığı yardımlarla da bilinmektedir.

Özellikle eğitime verdiği desteklerle tanınan yardımsever iş insanı Özşenol'un, Ereğli gençliğine ve doğup büyüdüğü topraklarda yaşayan dar gelirli ve yoksuluna sahip çıkarak, bu zorlu süreçte yardımsever aileleri sevindirirken hayır duası aldı.

Bizlerde yardımsever hemşerimiz iş insanı Mustafa Özşenol’u kutluyor ve iş hayatında başarılar diliyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.