1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yaşlı kadın komşuları tarafından darp edildi
Yaşlı kadın komşuları tarafından darp edildi

Yaşlı kadın komşuları tarafından darp edildi

Ereğli’de 80 yaşındaki Hatice Yalçınkaya isimli yaşlı kadın, İddiaya göre evlerine soba kurdukları için uyarıda bulunduğu komşusu 46 yaşındaki

A+A-

Ereğli’de 80 yaşındaki Hatice Yalçınkaya isimli yaşlı kadın, İddiaya göre evlerine soba kurdukları için uyarıda bulunduğu komşusu 46 yaşındaki Rukiye Y. ve ablası 54 yaşındaki Cennet Y. tarafından dövüldü. Aldığı darbeler sonucu kolu kırılan, yüzü ve gözünden yaralanan Yalçınkaya hastaneye kaldırılırken, komşu iki kardeş ifadelerinin ardından serbest kaldığı öğrenildi.

Olay, Şinasi Mahallesi'nde Yazgan sitelerinde meydana geldi. Hatice Yalçınkaya, çöp atmak için evinden çıktığı sırada apartmanda üst komşusu Cennet Y. ve Rukiye Y. ile karşılaştı. İddiaya göre Yalçınkaya, komşu kardeşlere bina kaloriferli olmasına rağmen soba kurup yaktıkları, çıkan duman ve isten rahatsız olduğunu söyledi. İki komşu kardeş de buna tepki gösterdi. Çıkan tartışma sırasında iddiaya göre Cennet Y. ve Rukiye Y. Yaşlı kadını darp ettiği iddia adildi. Kanlar içinde kalan Hatice Yalçınkaya, Vatandaşlar tarafından çağrılan Ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kolu kırılan, yüzü ve gözünden yaralanan Yalçınkaya'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtti.

Yaşadığı olayı anlatan Hatice Yalçınkaya, komşularıyla daha önceden de soba yüzünden kavga ettiklerini söyledi. Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Cennet Y. ve Rukiye Y.'nin ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Polis soruşturma başlattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.