1. HABERLER

  2. “Yaşlılar Geçmiş İle Günümüz Arasındaki Köprülerdir”

“Yaşlılar Geçmiş İle Günümüz Arasındaki Köprülerdir”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.Özgüven...

A+A-

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Özgüven mesajında; “Yaşlılık, hayatın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Yaşlılarımız ise geçmiş ile günümüz arasında köprü kuran, gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü, milli ve manevi değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli hazinemizdir.

Yaşlılarımıza gösterdiğimiz sevgi, saygı ve hoşgörü, onlara olan minnet borcumuzun temelini oluşturmalıdır. Zira yaşlılarına, sevgi ve saygıda kusur eden ve onlara sahip çıkmayan toplumların geleceğinin aydınlık olmayacağı inancındayım. Unutmayalım ki, bir gün herkes yaşlanacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya Yaşlılar Günü ve Yaşlılar Haftası münasebetiyle tüm büyüklerimizin bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutlar, sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde huzurlu yarınlar dilerim” dedi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.