1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak
Yeni Haftada Hava  Nasıl Olacak

Yeni Haftada Hava Nasıl Olacak

Ereğli ve çevresinde kar yağışlarının durması ile birlikte yumuşayan hava yeni haftada nasıl olacak? İşte Hava durumu.

A+A-

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin batısı parçalı çok bulutlu, Marmara, İç Anadolu'nun kuzeybatı kesimleri, Orta ve Batı Karadeniz ile Afyonkarahisar'ın doğu kesimleri, Isparta, Antalya, Giresun ve Trabzon çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Trakya, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Bilecik, Isparta ve Afyonkarahisar'ın doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Konya ve Ereğli civarında  Ocak ayının 4. haftasına girerken hafta boyunca ve hafta sonu parçalı az bulutlu günler göreceğiz.Gün içerisinde  mevsim normallerinde olan hava geceleri eksi 9-14 derece civarında olması bekleniyor.

Haftanın ilk günü kapalı olan hava  diğer günlerde Parçalı ve çok bulutlu, ilk saatlerde bölgenin kuzeybatı kesimleri ile öğle saatlerinden sonra Çankırı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle karla karışık yağmur ve kar, Çankırı çevrelerinde hafif yağmur şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğu kesimlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.  hafta sonu  karla karışık yağmur beklenmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.