1. HABERLER

  2. Yeni Yollar Açılıyor

Yeni Yollar Açılıyor

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mehmet Akif Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başladı.         ...

A+A-

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Mehmet Akif Mahallesi’nde yeni yol açma çalışmalarına başladı.

 

         Ereğli belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentsel dönüşüm projesi kapsamında Mehmet Akif Mahallesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarına bağlayacak yeni bir yol yapım çalışmalarına başladı.

         Ekipler, yeni yolun açılması ile birlikte Mehmet Akif Mahallesi’ndeki trafiğin biraz daha rahatlayacağını ifade ederken, mahalle sakinleri ise yeni açılan yolu ile bölgenin biraz daha rahatlayacağı görüşünde birleştiler.

         Fen İşleri Müdürlüğü ile İmar Müdürlüğü’nün ortak çalışması sonucu ilçe merkezinde yeni yol açma çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Kentsel dönüşüm projemize ara vermeden devam ediyoruz. Proje kapsamında atıl durumdaki binaların yıkımından tutunda, imar tadilatı yapılan bölgelere kadar bir çok alanda yeni çalışmalarımız devam edecektir. Bu çalışmaların doğal bir sonucu olarak da ana arterlere yeni açılacak yollarla bağlantılar yapılacak, bölgenin trafik yükü azaltılırken, yeni yerleşim alanları oluşturulacaktır. Belediyemize bağlı mühendislerimizin yaptığı planlamalar ve Meclisimizin aldığı kararlar doğrultusunda ekiplerimiz kentin tamamında düzenlemeler yapmaktadır. Önümüzdeki dönem benzeri çalışmaların yeni düzenlemelerle Ereğli’mize bağlanan köy ve kasabalarımızda da yapmaya devam edeceğiz. Atılan her adım, yapılan her proje Ereğli’nin biraz daha gelişmesi ve güzelleşmesi içindir. Halkımız da yapılan bu çalışmaları çok iyi biliyor ve onaylıyor” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.