1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. YEŞİM BOUTİQUE HİZMETE AÇILDI
YEŞİM BOUTİQUE HİZMETE AÇILDI

YEŞİM BOUTİQUE HİZMETE AÇILDI

Ereğli’nin sevilen ailelerinden ÖZERDİL Sürücü Kursu sahibi Halil Yeşilyurt’un kızı Yeşim Yeşilyurt tarafından Yeşim Boutique hizmete açıldı.

A+A-

Konya’nın Ereğli İlçesinde, Kadın giyim üzerine hizmet verecek olan Yeşim Boutique, Rasim Caddesi üzeri Kont Ahmet kavşağı civarı, Adese yolu üzeri eski Öğretmen Evleri altında hizmete girdi. Düzenlenen açılış törenine Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, CHP İlçe Başkanı Veysel  Gönülal, CHP Meclis üyeleri ve misafirler katıldıAçılışa katılan misafirlere hoş geldiniz konuşması yapan iş insanı Halil Yeşilyurt “Kızım Yeşim Yeşilyurt’un kadın giyim üzerine hazırladığı Yeşim Boutique’nin açılışı için bugün buradayız. Zor bir zamanda ticaret atıldı. Kendisine Allah kolaylık versin. Açılışa katılan başkanlarımız ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi. Açılış töreninde konuşma yapan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu ise “ Yeşilyurt ailesi bizim için çok kıymetli. Eşref abiyi de bu vesileyle rahmetle anıyorum. Pandemi süreci insanlarımızı çok daralttı. Esnafımızı çok bunalttı. Ancak şükürler olsun ki normalleşme süreci başladı.  Rabbim bundan sonra kazasız belasız bol kazançlar nasip eyler inşallah.” Dedi. Yapılan konuşmaların ardından okunan dualar ve kesilen kurdele ile açılış son buldu.

Bizlerde Yeşim Yeşilyurt’a açmış olduğu iş yerinin hayırlı olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyoruz.


1-369.jpgdsc-7415.jpgdsc-7426.jpgdsc-7440.jpg2-421.jpgdsc-7364.jpgdsc-7374.jpgdsc-7377.jpgdsc-7392.jpgdsc-7397.jpgdsc-7369.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.