1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yılmaz ‘dan 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı
Yılmaz ‘dan 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı

Yılmaz ‘dan 24 Kasım Öğretmenler günü mesajı

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, 24 Kasım öğretmenler gününü yayımladığı mesajla kutladı.

A+A-

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; Öğretmenlerimiz, nesillerin yetiştirilmesinde pusula, milli ve manevi değerlerin aşılanmasına vesile, cehaletin karşısındaki en büyük düşman, müreffeh bir Türkiye idealiyle ülkülerimizi yeşillendiren mümessillerdir.

Öğretmenler, ülkülerimizi ve ülkemizi gerçek hedefe ulaştırma noktasında geleceğimizi yoğuran eğitim ordusunun baş aktörleridir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk Öğretmenler hakkında; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır.” veciz sözüyle Öğretmenlerin ve bu mesleğin öneminden bahsederek önemli bir misyon ve vizyon yüklemiştir.

Tüm bunların yanında, bu önemli vazifeleri icra edecek Öğretmenlerimizin mesleklerinde daha faydalı olmaları adına birtakım sorunlarının giderilmesi onların verimliliğini arttıracağına hiç şüphem yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi “bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” şiarının en büyük temsilcisi olarak, bu sorunların aşılması noktasında kilit bir role sahiptir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehadete ermiş olan Ülkü öğretmenlerimiz ve insanımızı aydınlatma payesiyle hareket ederken vazife şehidi olmuş öğretmenlerimizin, Büyük Türk milletinin baş öğretmeni olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü saygı, sevgi ve minnetle anıyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.