1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yılmaz'dan 15 Temmuz Mesajı
Yılmaz'dan 15 Temmuz Mesajı

Yılmaz'dan 15 Temmuz Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz 15 Temmuz Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı

A+A-

15 Temmuz Dünya ve Türk siyasal hayatında eşine ender rastlanır nitelikte bir kalkışma ve Türk milletinin tarihe not düştüğü bir kahramanlık destanıdır. Dünya’nın muhtelif yerlerinde en ufak zelzelede ya da herhangi bir yerinde bomba patlaması sonucu bir yıldan fazla süre olağanüstü hal ilan edilen ülkelerin varlığı gerçeği karşısında ülkemizde namluların üzerine yürüyüp, tankların altına yatan Pensilvanya canisinin kurşun askerine diz çöktürmüş bir milletimiz var Allah’a hamd olsun.

Her anı tarihin altın sayfalarında yer alan bu kahramanlık öyküsünde tüm dünyaya Türk’ün bükülmez bilek, eğilmez baş, kırılmaz cesaretinin nişanesi olarak gelişen gelişmeleri dikkatle takip eden ve ömrünü Türk milletinin bekası uğruna vakfetmiş saygı değer Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyefendi bu girişimin kabul edilmez olduğunu ve bu durum karşısında hükümetin yanında olduğunu belirtmiştir.

Milliyetçi-Ülkücü hareket, darbelere en çok maruz kalmış hareket olup, darbelerin önünü, arkasını ve sağını, solunu en iyi bilen sonuçlarının milletimizde ne gibi derin yaralar bırakacağının farkındalığıyla, Yenikapı’da gayr-ı milli unsurlara marşı mücadele edeceğini deklare etmiş, 16 Nisan’da bunu milletimizşn onayına sunmuş, 24 Haziran seçimiyle Türk milletinin istiklal ve istikbalimizin tasdiki büyük Türk milleti tarafından verilmiştir.

Yukarıda belirttiğim hususlardan hareketle 15 Temmuz’a kontrollü darbe diyen, senaryo diyen Cumhur İttifakının dinamiklerini idrak edemeyenler Milliyetçi-Ülkücü harekete saldıranlar bilmelidir ki, Milliyetçi Hareket Genel Başkanımızın ifadesiyle, milli iradeden doğmuş milliyetçi ruh ve şuurdur. Özümüzün harcı millet ve demokrasi sevdasıyla karılmıştır. MHP’nin başkaları gibi devletle, Cumhuriyetle, milletle, ortak değerlerle ve demokrasi ile hiçbir devirde sorunu olmamıştır, olmayacaktır.

Bu vesile ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzü kutluyor, dört yıl önce gerçekleşmiş hain kalkışma sonucu şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve dua ile gazilerimizi minnetle anıyor, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün geleceğimiz açısından kutlu bir atiye vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.