1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. “YILMAZ’DAN ÇAĞRI VE TEBRİK”
“YILMAZ’DAN ÇAĞRI VE TEBRİK”

“YILMAZ’DAN ÇAĞRI VE TEBRİK”

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Musa Yılmaz, yeni yılın girmesiyle birlikte yapılan seçimlerde adaylara sağduyu ve bu zamana kadar yapılan seçimlerde kazananları tebrik etti.

A+A-

Yılmaz açıklamasında, “Malum yeni yılla birlikte birçok oda ve meslek kuruluşu pandemiden dolayı ertelediği seçimlerini yeniden yapılmaya başlandı.

Birçok kişinin kendi meslek kuruluşunda namzet olduğunu ve

geçtiğimiz günlerde ve bugün yapılan demokrasinin gereği olan oda ve meslek kuruluşları seçimlerinde Ereğli Kuaförler ve Berberler Odasına yeniden seçilip güven tazeleyen Veyis Güçlü ve Hızarcılar ve Marangozlar Odasına seçilen Metin Aydın üyelerinin göstermiş ilgi ve teveccühle yetkilendirilmiştir.

Söz konusu seçimlerin ilgili odalarımıza hayırlı olmasını temennisiyle, sonuçların odalarımızdaki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını perçinlemesi düşüncesinden hareketle, bundan sonraki meslek kuruluşları seçimlerininde aynı uhulet ve suhulet içerisinde, kırmadan, dökmeden, ayrıştırmadan ve daha yapıcı ve barışçı bir şekilde geçmesi dileğiyle, diğer seçimlerde diğer adaylara başarılar diliyorum

Kazanan Ereğli olsun” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.