1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. YILMAZ’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI
YILMAZ’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

YILMAZ’DAN MUHTARLAR GÜNÜ MESAJI

Türk yerel demokrasisinin temel yapı taşı ve vazgeçilmez unsuru olan muhtarlık müessesi seçilmişler ile atanmış arasında vatandaşın hizmet taleplerini ileten çözümü noktasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan mümtaz kişiliklerdir.

A+A-

Cumhuriyetten daha eski olan bu müessese yurdumuzun en ücra köşesindeki köy ve mahallerinin merkez ile irtibatını, birlik ve beraberliğini muhtarlarımızın gayretli ve azimli çalışmalarıyla mümkün olabilmektedir. Dolayısıyla Muhtarlarımız vatandaşın devlete açılan en yakın ve ilk kapısı olduğu için önemli görev ifa etmekte devletin yapacağı kamu hizmetlerinin hızlı ve etkin aktarımını sağlayarak devlete saygı ve hizmetlerin vatandaşı tatmini açısından önemli vazifedarlardır. 

Her zaman belirttiğim gibi Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli İlçe Başkanlığı olarak her daim Muhtarlarımızın yanında olduğumuzu ve olmaya da devam edeceğimizi tekrar tekrar belirtiyoruz. Muhtarlarımıza her zaman kapımız sonuna kadar açıktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, ilçemizin 87 mahallesinde vatandaşlarımız ile idare arasında köprü vazifesi gören, mahallelerimizin değişimi ve gelişimi hususunda çalışan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunar, çalışmalarında başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.