1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yılmaz'dan Regaib Kandili Mesajı
Yılmaz'dan Regaib Kandili Mesajı

Yılmaz'dan Regaib Kandili Mesajı

Üç ayların başlangıcının habercisi olan ellerin semaya açıldığı, kulun Allah'tan af dilediği ve faziletlerle dolu bir Regaib Kandiline ulaşmanın kıvancını yaşıyoruz.

A+A-

Manevi diriliş ve arınmanın zirveleştiği Regaip kandilinin milletimize kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularını pekiştirmesi ve milletimizin feraha ermesi Allah'tan en büyük temennimdir.

"Bu aylar içinde rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olması inananlar adına eşsiz bir fırsat olduğu kadar, yaşanan onca sıkıntı ve karmaşanın yumuşaması için de değerli bir imkan sunacaktır.''

Dolayısıyla bu Üç aylar ve kandillerden önemli ölçüde istifade edilmeli bol bol ibadet, dua ve niyazlarımızı arttırmamız gerektiğini düşünüyorum.

 Bu duygu ve düşüncelerle, başta Ereğlili hemşehrilerimin Regaip Kandilini ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı temenni ediyor, kandilin Türk-İslam alemine ve insanlığımıza barış ve huzur ortamını getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.