1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yolcu Otobüsü Kepçeye Çarptı; 12 Yaralı
Yolcu Otobüsü Kepçeye Çarptı; 12 Yaralı

Yolcu Otobüsü Kepçeye Çarptı; 12 Yaralı

Konya'nın Kulu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında seyir halindeki yolcu otobüsü iş makinesine çarptı.Otobüs yolun ortasındaki demir bariyerlere çarparak durdu.

A+A-

Konya'nın Kulu İlçesinde meydana gelen trafik kazasında  seyir halindeki yolcu otobüsü iş makinesine çarptı.Otobüs yolun ortasındaki demir bariyerlere çarparak durdu.

Otobüsde çan pazarı yaşanırken,  Kaza sonrası araç sürücüleri ile birlikte toplam12 kişi yaralandı. 

Kaza, Konya-Ankara karayolu üzeri Kulu ilçesine bağlıTavşançalı Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Mustafa Remzi K. yönetimindeki 42 ER 137 plakalı otobüs ile seyir halinde iken önünde seyreden Bayram G. idaresindeki kepçeye çarptı. Sürücüsünün direksiyon idaresini kaybettiği otobüs yolun ortasındaki demir bariyerlere çarparak durabildi. Kepçe ise yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kaza sonrası otobüs sürücüsü Mustafa Remzi K. ve muavin Fatih Çağlayan kabinde sıkışırken, kepçe operatörü ile birlikte otobüsteki 12 kişi yaralandı. Araçta sıkışan sürücü ve muavin itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile çıkarıldı. Durumu ağır olan muavin Çağlayan olay yerine gelen ambulans helikopter ile Kaonya'ya sevk edildi. Diğer yaralılar ise olay yerine sevk edilen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Durumu ağır olan kepçe operatörü de ilk müdahalesinin ardından ambulansla Konyaya sevk edildi. 

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.