1. HABERLER

  2. Yollarda Asfaltlama Sürüyor

Yollarda Asfaltlama Sürüyor

Ereğli genelinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları havaların iyi gitmesi nedeniyle aralıksız olarak sürdürülüyor.Ereğli Belediyesi...

A+A-

Ereğli genelinde sürdürülen yol yapım ve asfaltlama çalışmaları havaların iyi gitmesi nedeniyle aralıksız olarak sürdürülüyor.

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Camikebir Mahallesi Ebru Sokak ve bu sokağa bağlanan yollarda asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin sıcak asfaltlama çalışmaları malzeme bitene kadar devam edecek.

Asfaltlama sezonunun başladığı günden beri bu yıl içerisinde hemen her mahallede sıcak ve soğuk asfalt çalışmalarını gerçekleştiren ekipler, şimdi de Camikebir Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Bu çalışmalar çerçevesinde ihtiyaç duyulan bütün mahallelerde asfaltlama çalışmalarının gerçekleştiğini ifade eden Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, “Kış şartları oluşana kadar mümkün olduğunca çok yolun asfaltlama çalışmalarını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kış şartlarında ise asfaltın bozulmaması için gayret göstereceğiz, ancak kışın şiddetine göre bozulması muhtemel olan kesimler de yeniden bir çalışma yapılacak. Ancak biz havalar soğumadan mümkün olduğu ve malzememizin yettiği ölçüde yolların asfaltlanması işlemini sürdüreceğiz. Bu sadece kent merkezinde değil, köylerimizde de devam edecektir” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.