1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yüksel Büyükkarcı'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı
Yüksel Büyükkarcı'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Yüksel Büyükkarcı'dan Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı Cumhuriyetin 93. kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Büyükkarcı  mesajında şu ifadelere yer verdiler.

A+A-

 Türkiye Cumhuriyeti'nin 93. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, onun kahraman silah arkadaşları ile kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu büyük bayram  hepimize kutlu olsun. Cumhuriyet, Türk Milletinin, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış Cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur. Herkes bilmelidir ki; bu ülkenin evladı olan bizler, bizlere emanet edilmiş olan Cumhuriyetimizi, her daim, canımız pahasına koruyacağız. Bu anlamlı günde, Cumhuriyetimizi bize armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatanımızı canlarını hiçe sayarak koruyan şehit ve gazilerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.