1. HABERLER

  2. Yunus Emre Meydan Hüviyetine Giriyor

Yunus Emre Meydan Hüviyetine Giriyor

Yunus Emre Meydanında Belediye Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar çalışmaların...

A+A-

Yunus Emre Meydanında Belediye Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar çalışmaların trafik akışı ve meydan hüviyetine yeni bir soluk kazandırdığını belirttiler.

-TRAFİK AKIŞI RAHATLAYACAK

“Görüş mesafesini engelleyen Anıtı’nın yıkılması ve kavşaktaki düzenlemeler trafik akışını rahatlatacak” diyen vatandaşlar, “Özellikle İvriz Kaya Anıtı’nın temsili imitasyonunun yıkılması ile trafik akışında büyük rahatlama meydana geldi. Alan dar, anıt büyüktü. Görsel anlamda bir uyum yoktu. Anıtın Kıbrıs Caddesinden gelen araçların görüş mesafesini düşürmesi birçok kazaya davetiye çıkarmakta idi. Yapılan düzenlemeler ile sorunlar çözüme kavuşturuluyor” dediler.

-MEYDAN ORTAYA ÇIKTI

Yapılan çalışmaları “Ereğli güzel bir meydana kavuştu” olarak değerlendiren vatandaşlar, “Ulucami önünde de meydan var ancak orada hayat 5’ten sonra sona eriyor. Burada ise gece 12’ye kadar gezen insanlar var. Yapılan çalışmalar son derece yerinde olan çalışmalar. Camide bu çalışmalarla ön plana çıktı. Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.