1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yurdumuzun Balkanlar Üzerinden Gelen Serin ve Yağışlı Havanın Etkisine Gireceği Tahmin Ediliyor!
Yurdumuzun Balkanlar Üzerinden Gelen Serin ve Yağışlı Havanın Etkisine Gireceği Tahmin Ediliyor!

Yurdumuzun Balkanlar Üzerinden Gelen Serin ve Yağışlı Havanın Etkisine Gireceği Tahmin Ediliyor!

Yurdumuzun yarından (10 Temmuz Çarşamba) itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Tahmin edilen yağışların...

A+A-

Yurdumuzun yarından (10 Temmuz Çarşamba) itibaren Balkanlar üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceği tahmin ediliyor. Tahmin edilen yağışların 11.07.2019 Perşembe günü Konya’nın kuzey ve batı kesimlerinde, 12.07.2019 Cuma günü ise bölgemiz genelinde (Konya, Karaman, Niğde, Aksaray) yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görüleceği beklenmektedir.

Halen mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının 12 Temmuz Cuma gününden itibaren azalarak mevsim normalleri civarına düşeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın Perşembe günü önceleri güney ve batı, zamanla kuzey ve batı yönlerden, orta kuvvette yer yer kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50 – 80 km/saat) esmesi bekleniyor. Kuvvetli rüzgâr ve fırtınanın yol açabileceği, ağaç ve direklerin devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.