1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Yüzeysel Değil, Köklü Çözümler Üretiyoruz
Yüzeysel Değil, Köklü Çözümler Üretiyoruz

Yüzeysel Değil, Köklü Çözümler Üretiyoruz

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven günü kurtaran yüzeysel çalışmalara değil, geleceğe yapılan çalışmalarla şehre değer katmaya devam ettiklerini söyledi.

A+A-

Yapılan çalışmaları 'her şey daha güzel bir Ereğli için' olarak değerlendiren Başkan Özgüven, Yunus Emre Meydanında yürütülen altyapı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz yıllarda Yunus Emre Meydanında tamamen yenilenen içme su hattının yanı sıra ihtiyaca cevap veremeyen kanalizasyon ağının da değiştirildiğine dikkat çeken Özgüven, "Konya Büyükşehir Belediyemiz ve KOSKİ ile birlikte şehrimizin altyapı sistemini yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıya yönelik başlattığımız ve halen devam etmekte olan alt yapı hamlesi ile şehrimizin köklü sorununa neşter vuruyoruz. Yapılan çalışmalar uzun vadede ve geleceğe yapılan yatırımlardır. Biz geleceğimize, çocuklarımıza yatırım yapıyoruz. Daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir yaşam için bu yatırımları gerçekleştirmemiz gerekiyor" diye konuştu ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

Günü kurtaran yüzeysel çalışmalara değil geleceğe katkı sağlayacak çalışmalara imza attıklarını kaydeden Başkan Özgüven, ana arterler başta olmak üzere altyapısı tamamlanan her yerde üst yapı çalışmalarının gerçekleştirildiğini ve şehrin çehresini yeniden şekillendirdiklerini sözlerine ekledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.