1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ziya Gökalp Mahallesi Kaldırım Çalışması Devam Ediyor
Ziya Gökalp Mahallesi Kaldırım Çalışması Devam Ediyor

Ziya Gökalp Mahallesi Kaldırım Çalışması Devam Ediyor

Ereğli genelinde yol bakım, onarım, kilitli parke taşı yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi bu çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapım çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor.

A+A-

Ereğli genelinde yol bakım, onarım, kilitli parke taşı yol yapımı ve asfaltlama çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi bu çalışmalarının yanı sıra yayaların daha rahat yürüyebilmeleri için kaldırım yapım çalışmalarını da tüm hızıyla devam ettiriyor. Bu kapsamda Ziya Gökalp Mahallesi TÜV Kavşağı karşısında kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.
HEMŞERİLERİMİZİN ULAŞIMLARINI EMNİYETLİ BİR ŞEKİLDE YAPABİLMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kaldırım çalışmaları devam ediyor. Ziya Gökalp Mahallesi TÜV Kavşağı karşısı yol üzerinde kaldırım çalışması başlatıldı. Ereğli’nin birçok noktasında çeşitli nedenlerle tahrip olan ve bozulan kaldırımların yerine başlatılan çalışmalar doğrultusunda ekipler, Ziya Gökalp Mahallesi’nde de çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Oprukçu, “Hemşerilerimizin ulaşımlarını emniyetli bir şekilde yapabilmelerini sağlamak için standartlara uygun olarak kaldırım çalışmalarımıza devam ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana yol çalışmalarımızın yanı sıra kaldırım çalışmalarına da önem verdik. Hemşerilerimizin istek, talep ve önerileri doğrultusunda kaynaklarımızı etkin ve verimli şekilde kullanarak hizmet etmeye devam ediyoruz, her şey hemşerilerimiz için'' dedi.

ziya-gokalp-mahallesi-kaldirim-calismasi-devam-ediyor.jpg

ziya-gokalp-mahallesi-kaldirim-calismasi-devam-ediyor-001.jpg

ziya-gokalp-mahallesi-kaldirim-calismasi-devam-ediyor-002.jpg

ziya-gokalp-mahallesi-kaldirim-calismasi-devam-ediyor-003.jpgziya-gokalp-mahallesi-kaldirim-calismasi-devam-ediyor-004.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.