1. HABERLER

  2. Zorlu Anneler Gününü Kutladı

Zorlu Anneler Gününü Kutladı

AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu Anneler gününde mesaj yayımlayarak tüm Annelerin Anneler gününü Kutladı.AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu mesaj...

A+A-
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu Anneler gününde mesaj yayımlayarak tüm Annelerin Anneler gününü Kutladı.
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu mesaj yayımlayarak, "Bu özel günlerinde, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifine nail olan annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Anneler Günü'nü kutluyorum." dedi.
ZORLU, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Konya Milletvekili Cem Zorlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Milletvekili Zorlu, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu sözlere yer verdi; "Ne mutlu, annelerini layıkıyla sevip onları her zaman hatırlayanlara. Ne mutlu, annelerinin hayır dualarını alıp, dünya ve ahiret mutluluğuna erenlere. Annelerimizin duaları karşılaştığımız zorluklar karşısında bizleri her zaman korumuştur. Bizlere birer kalkan olmuştur. Bizi millet yapan, bizi birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün, geleneklerimizin devam ettirilmesinde en büyük pay annelerimize aittir. Dünyanın neresinde olursa olsun, hangi sosyal statüde yaşarsa yaşasın tüm annelerin yüreklerinde taşıdıkları merhamet, iyilik, güzellik, sabır, adalet ve eşitlik gibi erdemlerle hayatlara ışık tutmuştur. Bizler, annelerin daha mutlu, daha güler yüzlü olduğu bir Türkiye'yi inşa etmek için canla başla çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Bu özel günlerinde, 'Cennet annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifine nail olan annelerimizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, Anneler Günü'nü kutluyorum."dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.