1. HABERLER

  2. ZORLU, Oprukçu nun yapacağı en iyi hizmet çekilip gitmesidir.

ZORLU, Oprukçu nun yapacağı en iyi hizmet çekilip gitmesidir.

Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN ve Ak parti Konya milletvekili Cem ZORLU  dün akşam Yıldırım Beyazıt ve Namık kemal mahallelerinde...

A+A-

Ak parti Ereğli belediye başkan adayı Özkan ÖZGÜVEN ve Ak parti Konya milletvekili Cem ZORLU  dün akşam Yıldırım Beyazıt ve Namık kemal mahallelerinde mahalle toplantılarına katıldı.

Vatandaşların ilgisiyle karşılanan ÖZGÜVEN konuşmasında bu seçimlerin Ereğli ye bu anlamda tüm mahallelerimize hizmetin gelmesi noktasında bir hizmet fırsatı olduğunu belirterek. Eskiden bir çok hizmet merkezi hükümet yani merkezden gelirdi büyük şehir yasası ile birlikte Konya büyük şehir meclisinde Allahın izni ve sizlerin desteğiyle göreve geldiğimizde altı arkadaşımızla beraber bizde o mecliste bizde yerimizi alacağız Konya büyük şehir dendiği zaman sadece Konya nın düşünülmemesi gerektiğinin altını çizen özgüven artık Konya demek Ereğli demek yani Ereğli nin her köşesine her mahallesine Konya büyük şehirde hizmetin gelmesi demek ama bazıları kaybetme korkusuyla bu hizmet fırsatını görmezden gelerek doğruları bildikleri halde halkımıza yanlış bilgi veriyor daha doğrusu yalan söylüyor dedi.

Ereğli deki bir çok mahalleye hala hizmetin gitmediğini kanalizasyon sıkıntısı çektiğini bırakın kanalizasyonu çok mahallede hala çöp konteynırı olmadığını dile getiren özgüven  beş yıl boyunca kumlama dan başka bir şey yapmayan sayın başkan soruyoruz kum’a kaç para harcadın çık söyle konuyu çarpıtma sorularımıza halkın karşısına geç cevap ver dedi.

Ak parti Konya milletvekili cem zorlu ise Belediye başkanı Hüseyin Oprukçu söylediği gibi Ereğli sevdalısı ise çekilsin gitsin Ereğli ye yapacağı en iyi hizmet bu olur dedi.

30 Mart seçimlerinin Ereğli ye bir başkan seçmenin ötesinde Başbakan recep Tayyip Erdoğan ve ülkemize yapılan ve gezi olaylarıyla birlikte başlayan bir suikasta karşı önemli bir cevap olacağını belirterek Türkiye başbakanımız sayesinde 10 yılda çağ atlamıştır dedi. Koalisyon dönemlerini hatırlatarak ülkenin nerden nereye geldiği vurgulayan ZORLU Ak partiyi başbakanı seven ve ak partiye gönül veren herkes sadece oy kullanmayacak aynı zamanda bu gerçekleri anlatarak oy toplayacak dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.